Відмовлено Скарга на ГС Держ // Для ГА/Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Росток⚡️

Взятка всему голова
Лідер
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
138
Реакції
101
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
  2. Особистий нікнейм: Артем Росток
  3. Суть скарги: Я стояв на посаді Заступника Лідера СБУ, на випробувальному термені після чого сьогодні хтось з закритоЇ группи де перебував слідкуючий СБУ, злив текст в якому правдо подобно було написано так " Лера первая будет сліта благодаря мне " і із за цього ГС Держ вирішив дати мені бан на 8 днів та Недовіру а також ЧС Лідерів на 30 днів. Також я не згоден з виданим покаранням так як там не було вказано кого буде злита та в якому плані, а також там не було вказано хто міг це написати тому що тег телеграм каналу ні хто не показв! Також ще хочу наголосити те що данний адміністратор дуже сильно блатить лідерів та видає їм покарання не такі на які вони заслуговують, ще він співпрацює з такою фракцією як ВРУ яке зливає старший особовий склад СБУ та має особимту неприязнь! Прошу вище керівнрицтво адміністрацій розібратися з цим!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК БАМ Жмякни
  5. Дата походження: 23.10.2025

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, від вас зафіксовано спроби зливу лідерів та конфлікти, також повна втрата довіри до вас, наразі покарання оскарженню не підлягає, відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі