Відмовлено Скарга на ГС Держ Дмитро Мінур

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколас Фьюрі

Генерал НПУ 07 Чорноморський Край
Лідер
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
104
Реакції
20
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Ніколас Фьюрі
2. Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур
3. Суть скарги: Даний адміністратор був на посаді ЗГС Держ та відмовив мені в допуску до обзвону з причиною забаго порушень, після чого я звязався з ним в ТГ де він мені сказав що поговорить з ГС Держ, та сказав спробувати подати на 9-10-11 звання. Хочу зауважити що були і інші кандидати в яких були критичні порушення але їх допустили. ( покарання мені було видано помилково, тому не вважаю що воно було доцільне щоб відмовити мені ) Докази покарання Клік. Заявка на лідера Клік. Коли данний адміністратор став на посаду ГС Держ, та відкрились нові заявки на лідера я вирішив запитати в нього чи він схвалить мене, на що отримав відмову. Прошу розібратись в ситуації, бо навіть в випадку недовіри до мене від адміністрації має бути підстава для того.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скрін 1; Скрін 2 ; Скрін 3 ; Заявка на лідера ; Скарга ;
5. Дата порушення: 23.03.2026-31.03.2026

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.

Останні покарання за "Блокування ігрового запису" не брались до уваги так-як вони помилкові.
До уваги брались ваші покарання у вигляді "Блокувань" як з боку ЗГА та і інших Адміністраторів.

Оскільки буквально 30.03.2026 у вас був мут за "Неадекватні Висловлювання", ми не можемо бути впевнені що ви зможете відстояти термін на посаді Лідера без грубих порушень, та дали вам шанс проявити себе на таких-же високих посадах (до посади Лідера).

З привиду інших кандидатів, є певне "КД" на покарання, яке з часом вже не дійсне, усі кандидати проходять перевірку по "Логам" від покарань до дій на сервері.
Також деяких кандидатів ми вже бачили на посадах Лідера та знаємо як вони працюють та можуть бути певні виключення ( Не великі ).
Спробуйте проявити свої можливості до посади Лідера.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,057
Реакції
722
Бали
253
Вітаю.
ГС Держ надав вище, з рішенням адміністратора Згідний.
Спробуйте проявити себе на посадах 9 звання.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі