Розглянуто Скарга на ГС Держ Кейт Туман за перевищення службових повноважень для Керівника Проекту Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Новицький

[L - Клану FAMA MOZ 07 сервер] Богдан Новицький
Реєстрування
9 Сер 2025
Дописи
47
Реакції
35
Бали
73
1.Ваш нікнейм: Богдан Новицький
2. Нікнейм адміністратора: ГС Держ Кейт Туман
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Олег займав посаду Лідера МОЗ Богдан Новицький на 07 сервері мене зняла з посади ГС Держ з причиною використання системного неактиву і перевищення службових повноважень хоча я діяв згідно лідерських позицій професійно та виконував обов'язки лідера старанно і вважаю що пані Кейт Туман перевищила свої обов'язки відповідно до мене зі своєї сторони, та видала мені бан на термін від 04.05.26 по 25.05.26 не правомірно прошу розглянути моє питання та подивитися на відповідальне ставлення ГС Держ Кейт Туман та допомогти мені в розблокуванні акаунту на 07 сервері так як виконував свої обов'язки відповідно до правил UG і не збирався жодним чином їх порушувати.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): надам в приватні повідомлення
5. Дата порушення: 04.05.26​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Вас було знято з посади через систематичні неактиви, тим самим галюмуюючи розвиток МОЗ.
Якщо у вас є бажання напишіть мені в ОП ТГ домовимось з вами про розмову у діскорді для обговорення цієї ситуації та можливостей вирішення розвитку у подальшому.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі