Відмовлено Скарга на ГС НЕОФ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хурбан Хаджі

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2025
Дописи
7
Реакції
3
Бали
158
  1. Ваш нікнейм та ID: 155685

2.Нікнейм адміністратора: Роман Семеген

3.Суть скарги: Лідер клану неактив 30 діб, забанили і модератора, і лідера, на 6к днів, в правилах за бан не написано ні слова, так нам сказав АДМ. чекайте 24години. наразі пройшло близько 23 годин помоєму, але вернемось до пункту якого нема в правилах а саме, ( бан на 6к днів до видалення клану, та саме що класне, що данний гравець майже день сидить в бані, а ГС НЕОФ каже очікуйте до 24 годин, в мому понятті до 24 годин це є не 23 години +) чому Адміністратор бане гравця на 6к днів до видалення, хоча я цього пункту не знайшов, якщо не розбанять протягом 24годин зроблю апдейт тут, якшо закриють скаргу то в комантарях
та саме що цікаве після подання данної скарги, з адміністратором просто проведуть бесіду, та мені цікаво, чому клан видаляється більше 20 годин, але з клану всіх видалили

4.Докази отриманого покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/dJ2cLk98

5.Дата порушення: 14,09,2026

О чюдо після подання скарги мене відразу розбанили.Попрошу скинути пункт де написано про бан 6к днів до вадалення клану.

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,532
Реакції
635
Бали
409
Вітаю

Адміністратор діяв відповідно до внутрішнього регламенту та виконав необхідні дії.
У випадку видалення клану або списання коштів з його общаку лідер та модератори тимчасово блокуються для унеможливлення взаємодії з общаком та іншим функціоналом клану.
Блокування у такій ситуації використовується як технічний захід до моменту завершення процедури видалення клану. Після видалення клану блокування знімається.
Надалі відповідні положення будуть внесені до правил для того, щоб подібні ситуації були зрозумілими для всіх гравців.
Порушень у діях адміністратора не виявлено.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі