Розглянуто Скарга на ГС Неоф//Тільки для пана Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
Імʼя адміністратора: Данієль Хомс
Особистий нікнейм: Тимофейка Громов
Суть скарги:
Вітаю пане Олег, наразі якщо подивитись історію скарг на адміністрацію дуже багато скарг на ГА, ЗГА та ГС Неоф. І я хотів би також трішки щоб ви це все переглянули

Хочу від себе сказати, що Данієль це людина яка весь час ходить і так сказати «плаче» ГА та ЗГА, що в нього все погано та він хоче напитись. Також кожен ранок коли ще я був адміністратором то він починався так заходить пані Валерія до войсу та у кращому випадку заходить пізніше ГС Неоф с фразою «я так заморився, я так хочу напитися», або просто перекидав її до себе у войс та більше ми її не бачили

Далі як згадувалось у минулих скаргах с приводу його роботи, людина займає одночасно дві посади Тестер UG та ГС Неоф, якщо брати по правилам він повинен приділяти 6 годин на посаді тестера, та хочаб 3 години посаді ГС на виконання рутинної роботи. Я замічав що його на сервері може не бути один або два дні та він просто пропадає на тестовому сервері. Йому дозволяє не подавати звіт ГА так як у нього немає взагалі роботи іноді щоб її туди подати. Також я спілкувався с його минулими Слідкуючими та взнав що він у тижневий звіт подає роботу ЗГС та старшого слідкуючого і підписує «Робота яку проробила команда неоф за тиждень» і все свого НІЧОГО. І даній особі подарували ПК як багато хто знає і записали кружечок у інфо адміністрації, подарували за гарну роботу але за гарну роботу на посаді тестера, а не ГС Неоф або є варіант, що так як ГС плакав, що у нього слабкий ПК та він грає в 10 ФПС та буде лівати с проєкту.

Якраз заговорив про покидання проєкту він також дуже часто спілкувався с слікдуючими та ЗГС і казав «Зараз піду в войс с ГА та буду покидати пост ГС бо задовбався» потім слідкуючий питав у ГА чи спілкувався ГС на цю тему, ГА йому відповідає «Ні, нічого такого не було». Тобто виходить, що ГС любит брехати

Також Данієль не мав комунікації з адміністрацією та с гравцями неоф. Поки був я адмністратором та грав на проекті Данієль спілкувався с ГА та ЗГА та дуже рідко з слідкуючими і майже ніколи с гравцями неоф. Коли ще були ЗГС неоф Влада Мэйсон та Радік Мэйсон то всі проблеми вирішували вони завжди було видно, що проблему вирішують вони, а Данієль десь губиться. Мабуть сидів на тестовому. Також коли були критичні ситуації Данієль сидів на тестовому/войсі поки Валерія вже не писала капсом, що зараз повидаю попередження або по знімаю та він заходив і вже сам починав писати «Ну ребята зайдіть, ГА вже ж сердиться», а по початку йому було все рівно. Цей факт доказує що людина просто сидить на підсосі.

Те що хотів розказати я, це все. А також дуже багато інформації в скаргах гравців, особливо тих людей які працювали з ним.

Хочу почути відповідь з особистої думки пана Олега. Бо я так думаю людина не заслуговує бути ГС Неоф, бо якщо б він так тісно не спілкувався с ГА та ЗГА він би вже давно був знятий, а так за допомогою підсосу він стоїть далі

Дата скарги:23.05.2025[/ICODE]

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Данієль виконує свої обов’язки в межах можливостей, бере участь у покращенню неофіційних організацій та вирішує багато питань, надає підтримку також виконує рутинну роботу. Те, що не вся діяльність публічна або помітна ззовні, ще не означає її відсутність. У керівництва - ГА, ЗГА та загалом старшого складу наразі немає жодних претензій до його роботи.

Деякі фрази, які ви згадуєте - про втому, бажання піти з посади тощо, можуть бути емоційними моментами, які виникають у будь-якої людини під навантаженням. І виносити їх як головні аргументи для оцінки роботи - це некоректно.

Фрази типу "сидить на підсосі" чи "йому подарували ПК" не мають жодного відношення до оцінки й більше схожі на особисті образи, а не конструктивну критику.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі