Схвалено Скарга на ГС Неоф.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
144
Реакції
337
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Мейсон Блек
  2. Особистий нікнейм: Джек Галицький
  3. Суть скарги: На мене була полетіла скарга в розділі Неоф.організацій Номер скарги №3195 там я був порушив правило 6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. Хоча мені давали це покарання в той самий день [2025-07-30 20:40:48] Адміністратор Андрій Мосійчук посадив гравця Джек Галицький на 30 причина: Втручання в RP ситуацію | Західний. попрошу видати мені компенсацію за те що я замість того щоб зарабляти гроші або робити шось корисне маю брати сидіти 30хв за те що даний Адміністратор не може подивитися мій список покарань та взнати чи давали мені його чи ні. А Адміністратору дайте його заслужене покарання щоб він на наступний раз знав як тре перевіряти скарги адже для Головного Слідкуйочого Неоф.організацій це не дуже нормально адже він має подавати приклад Адміністраторам які менші від нього по званню.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази покарання яке видали за скаргу та в той самий день порушення ТУТ.
  5. Дата походження: 03.08.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Адміністратор отримає покарання за неуважність при видачі повторного покарання. Вам буде виплачено компенсацію.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі