Зачинено Скарга на ГС для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Тюнік

Ветеран
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
35
Бали
16
Доброго дня!

Шановне адміністраціє,

Я, звертаюсь до вас зі скаргою на дії ГС Артема Українця. Я хотів би висловити своє обурення щодо несправедливих дій, які були спрямовані проти мене:

Під час збору строю, коли Артем Українець зібрав усіх членів фракції, я звернувся до нього з запитанням: "Чому ми не можемо бути проти нового генерала, який тягне фракцію на дно?" На що він відповів: "Не можете." Я залишив свої заперечення, наголосивши, що ми маємо право голосу та повинні висловлювати свої думки. Однак у відповідь на це Артем Українець звільнив мене за втрату довіри та наклав мут у грі на 60 хвилин, причому причиною була вказана "скарга", хоча на форумі жодної скарги не було.

Мій друг намагався зв'язатися з Артемом Українцем у грі, щоб попросити фрапс, але прочекавши 45 хвилин, так і не отримав відповіді.

Ця ситуація справді обурює та порушує принципи відкритості та демократичності у нашій фракції. Такі дії Артема Українця підривають моральний дух та призводять до втрати довіри.

Прошу вас розглянути цю ситуацію та застосувати справедливе покарання до Артема Українця, щоб забезпечити дотримання принципів справедливості та рівності для всіх учасників фракції. Фрапс у ГС, також я був заблокований на діскорд сервері ЗСУ без причини.

Дякую за увагу та надіюсь на швидке вирішення цього питання.

З повагою, Ілля Тюнік

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, надав докази ГА! А також коли був КОД-5 то працівники з вами не були згодні. Вас було звільнено за недовіру від лідера! Та було видано покарання за образи в сторону лідера!
Очікуємо відповіді ГА!

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
ГС Держ надав докази ваших висловлюваннь в сторону діючого лідера, що є не зовсім правильно, завдяки вашим відкритим висловлюванням ви отримали недовіру від лідера, та були зняті, за співучасть в зливі діючого лідера, та підтримці незрозумілого голосування, яке в першу чергу не відповідає жодним канонам РП.
Зачинено!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі