Відмовлено Скарга на ДКВС/Єгор Маклабухин [136186]/порушення статуту МВС, правил БП,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Простий

Ст.Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
186
Реакції
125
Бали
88
  1. Нікнейм гравця:Єгор Маклабухин [136186]
  2. Особистий нікнейм:Влад Простий [112363]
  3. Суть скарги:ситуація сталася сьогодні у вечорі на БП Х-Г, я на своєму приватному авто марки Fiat-124 чорного кольору, на транзитному номерному знаку. Я вже на БП слідую за вказівками та правилами БП (а саме:увімкнув світло в салоні авто,вимкнув фари,скинув швидкість), вже біля майже підїхав до співробітника ДКВС і він раптово починає вогонь по колесам мого авто, я не був готовий до його дії і спочатку не зрозумів що трапилось! Далі - людина не відіграла що дістала зброю і почала стріляти, також з його сторони були порушення правил БП вогонь на БП дозволено відкривати якщо авто їде на великій швидкості і не зупинається, людина чинить опір заважає на БП, та відкривати вогонь у відповідь! Ніякого з цтого понкту не було я не розумію чому по мені відкрили вогонь, також це не зрозумів співробітник мерії який був на БП в той час! Прошу покарати людину
  4. Докази (скріншот/відео):

5. Дата порушення:15.06.23/23.29

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, погана якість фрапсу.
Фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої підлягає розгляду якщо на ньому хороша якість та видно всі ключові і необхідні моменти.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі