Розглянуто Скарга на Держ Макс Дівідченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгеній Савочкін 🦁

Почестний гравець
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
791
Реакції
535
Бали
153
Форма подачі скарги:
  1. Нікнейм гравця: Макс Дівідченко
  2. Особистий нікнейм: Євгеній Савочкін
  3. Суть скарги: Підійшов до мене рекрут, почав мене бити я сказав ви хочете розтрілу? І тут почалися образи та ще вийшов з гри в кайданках, також було з його сторони МГ + Caps Lock
  4. Докази (скріншот/відео): Фото Відео
  5. Дата порушення: 25.11.2024

Останнє редагування:

Роман Залізняк

Ст. Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2024
Дописи
306
Реакції
303
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Макс Дівідченко отримує покарання:
Правила Ukrainie GTA:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Правила держ.орг:
2.9. Заборонено ображати колег у будь-якому вигляді, як у рацію фракції, так і у рацію "Оголошення фракцій". | Попередження/Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі