Розглянуто Скарга на ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rk245

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
20
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Сашко Неінтєрєсний
2. Нікнейм адміністратора: Святогор Скоропадський
3. Суть скарги: Мені було видано покарання на 20 хвилин нібито за те, що я перебував на голові іншого гравця. Згодом ЗГА відхилив мою скаргу, посилаючись на той самий аргумент. Тому я пишу цю скаргу не через самі 20 хвилин покарання, а через ставлення до ситуації. На своєму екрані я перебував на підлозі та закупав предмети. Я не знав, що мені буде видано покарання, тому фрапсу з доказами в мене немає. Водночас я додаю характеристики свого ноутбука та інтернет-з’єднання — мій пристрій не є потужним, але дозволяє інколи грати без лагів. Мені не потрібна компенсація чи скасування покарання — я очікую звичайного вибачення за те, що в час пік я втратив можливість фармити. Вважаю, що у когось із гравців або адміністрації відобразилось, ніби я перебуваю «на голові», і через це не були враховані лаги GTA Ukraine, пінг та проблеми з колізіями, у результаті чого й було видано покарання. Також адміністрація неодноразово зазначала, що у подібних ситуаціях попереджає гравців у голосовий чат. Якби до мене звернулися, я б одразу зреагував, навіть якщо з мого боку дійсно було порушення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ПРикладаю відео з подібною ситуацією як була біля тієї лавки де там було людей 10 нажимаєм теж нонрп дивимось.
5. Дата порушення: 16.12.2025
1765909752682.png
1765909717840.png

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Із-за відсутності ваших доказів ми не можемо стверджувати, що ваші слова є правдивими, натомість, адміністратор надав відеодоказ, де видно чітко як ви порушували правило NonRP, тому схилялись на наявні докази. Відповідь від ЗГА була доцільна.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі