Розглянуто Скарга на ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Макаров

Рижик l Південна Україна
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
92
Реакції
82
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Правда
  2. Особистий нікнейм: Вовчик Макаров
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, звертаюсь до вас. Стикнулись з такою проблемою що мене не допускають тепер на посади лідера через те що була незадовільна робота на лідері МОЗ. Так я розумію активу не було я не піднімав фракцію але що мені робити в час коли помер аж близька людина? Йти грати в гру і робити звіт чи йти на похорон. Я не є виновата людина що хтось померає або ще щось, я не є Господь щоб все бачити. Але якщо стається щось важливе то я подам на неактив бо не можу грати. Тепер мене не допустили на лідера НПУ, в відмові було написано: я був лідером для галочки, але я вже казав що не є та людина яка замість важливої справи яка важливіша за гру, то я буду робити її а не грати. Тепер я не можу бути лідером та скоріше заступником, в трьох останніх випадках мені відмовляли на зам хоть або через те що недовіра від слідкуючих або просто не хочуть. Я розумію що недовіри немає але я хочу і буду робити все можливе щоб піднімати фракцію і робити її активною. Це не є злив ЗГС або похоже. Але коли мене допустять на лідера знає сам Бог. Хочу просто дізнатись чи зможу я ближчим часом бути лідером? На тому все. Гарного та спокійного вечора! Слава Україні!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження 05.05.25

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
402
Реакції
1,046
Бали
153
Мої вітання, т.я скарга на моє ім’я — хочу прокоментувати.

Ми розуміємо ваші емоції, ситуацію, в якій ви опинились, і щиро співчуваємо вам. У житті бувають моменти, коли гра — не на першому місці, і це абсолютно нормально, всі ми люди, різне трапляється.

Але коли мова йде про лідерство — ми завжди підходимо до цього відповідально, даємо неактив, закриваємо очі на ваші малі порушення.

Ми хочемо, щоб на нашому сервері були саме ті лідери, які : ведуть за собою, навчають, підтримують розвиток фракції, залучають людей, допомагають новачкам.
Лідери, які дійсно "живуть" фракцією, а не просто займають посаду.

Що стосується вашої попередньої посади лідера МОЗ:

• Ви показували низький рівень активності. За останній тиждень перед зняттям онлайн склав лише 16 годин.
  • Ви мали можливість взаємодіяти з гравцями в неділю, однак звіт не подали в понеділок до 21:00
  • Ваші звіти набирали здебільшого мінімальну кількість балів, вони були шаблонними, нецікавими, без бажання вдосконалити МОЗ чи створити щось нове.
  • Загальний підхід до фракції був пасивним — робота з МОЗ'ом велася слабо, без ініціатив.
Ми зовсім не проти дати другий шанс, навпаки — ми тільки за.
Але НПУ — це ще складніша і серйозніша фракція. Вона потребує сильного, ініціативного, постійного лідера. І прямо зараз ми не впевнені, що ви зможете дати фракції все необхідне.

Ви потрапили у список "недовіри" не просто так — а через загальний рівень виконання обов’язків. Так, неактив через поважну причину ми враховуємо. Але протягом усього часу на посаді, на жаль, не було показано, що ця роль для вас дійсно важлива, особисто мені здається що це була посада просто заради посади.

Ми дуже хочемо, щоб лідери у нас були відповідальні, активні, відкриті до спілкування і готові працювати з командою.

Саме на таких людей ми ставимо, саме таких хочемо бачити.
Не тому, що комусь щось винні — а тому що нам не байдуже, яким буде сервер і які фракції в ньому працюють.

Тому наше бачення таке:

Вступіть у фракцію, попрацюйте хоча б один повний термін на керівній посаді (9-11). Покажіть активність, бажання, ідеї — і ми обов’язково розглянемо вас знову як кандидата. Бо якщо є робота — буде і довіра. Все чесно й прозоро.

Ми не ставимо лідерів "для галочки" і
більше ніколи до цього не повернемось.
Нам важливо створити сильну, чесну та цікаву систему, де кожна фракція живе й розвивається. А значить — нам потрібні ті, хто хоче і може вести за собою особовий склад, робити для нього цікаві заходи, навчати його, проводити з ним разом час і багато чого іншого...

Рішення щодо вас було ухвалене з погодженням ГС Державних організацій. Ви все ще маєте шанс, і ви ним можете скористатись, просто потрібно почати робити роботу а не говорити.

Ми дійсно хочемо, щоб кожен, хто прагне — зміг досягти свого. Питання тільки в діях, тому що на словах - всі "великі молодці" але перевагу все ж таки ми віддаємо діям.

Очікуємо фінального рішення від ГА/ЗГА.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, ЗГС Державних організацій розписав Вам детальну інформацію, чому було так вирішено і що потрібно зробити, щоб потрапити на посаду знову. Я повністю погоджуюсь з його рішенням.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі