Вовчик Макаров
Рижик l Південна Україна
- Реєстрування
- 14 Бер 2024
- Дописи
- 92
- Реакції
- 82
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Сергій Правда
- Особистий нікнейм: Вовчик Макаров
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, звертаюсь до вас. Стикнулись з такою проблемою що мене не допускають тепер на посади лідера через те що була незадовільна робота на лідері МОЗ. Так я розумію активу не було я не піднімав фракцію але що мені робити в час коли помер аж близька людина? Йти грати в гру і робити звіт чи йти на похорон. Я не є виновата людина що хтось померає або ще щось, я не є Господь щоб все бачити. Але якщо стається щось важливе то я подам на неактив бо не можу грати. Тепер мене не допустили на лідера НПУ, в відмові було написано: я був лідером для галочки, але я вже казав що не є та людина яка замість важливої справи яка важливіша за гру, то я буду робити її а не грати. Тепер я не можу бути лідером та скоріше заступником, в трьох останніх випадках мені відмовляли на зам хоть або через те що недовіра від слідкуючих або просто не хочуть. Я розумію що недовіри немає але я хочу і буду робити все можливе щоб піднімати фракцію і робити її активною. Це не є злив ЗГС або похоже. Але коли мене допустять на лідера знає сам Бог. Хочу просто дізнатись чи зможу я ближчим часом бути лідером? На тому все. Гарного та спокійного вечора! Слава Україні!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження 05.05.25