Андрій Вербицький
Пенсія 02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 29 Лип 2024
- Дописи
- 185
- Реакції
- 561
- Бали
- 138
- Нікнейм адміністратора:Владислав Кєлліні
- Особистий нікнейм:Андрій Вербицький
- Суть скарги: Ситуація полягала в тому, що мені була висловлена пряма погроза блокування (бану) за повідомлення, залишене в оффтоп-темі. Водночас я неодноразово спостерігав, що інші учасники спільноти регулярно залишають аналогічні повідомлення в таких самих оффтоп-темах, і до них жодних зауважень чи санкцій не застосовується.Таким чином, виникає очевидна вибірковість у застосуванні правил: коли інші користувачі пишуть в оффтопі — це не вважається проблемою, але в моєму випадку одразу було застосовано загрозу баном. Це виглядає як упереджене ставлення та порушує принцип рівності всіх учасників перед правилами.
Я вважаю, що подібні дії негативно впливають на атмосферу в спільноті та підривають довіру. Правила повинні застосовуватися однаково до кожного користувача, без винятків та подвійних стандартів.
У зв’язку з цим прошу адміністрацію:
-Розглянути наведений випадок та перевірити дії ЗГС.
-Надати офіційне роз’яснення, чому в подібних ситуаціях застосовується різний підхід до різних учасників.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик,тик,тик-Розглянути наведений випадок та перевірити дії ЗГС.
-Надати офіційне роз’яснення, чому в подібних ситуаціях застосовується різний підхід до різних учасників.
5.Дата походження: 03.09.2025