Відмовлено Скарга на ЗГС Неоф (Включно ГА/Олег Галицький)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
185
Реакції
561
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Кєлліні
  2. Особистий нікнейм:Андрій Вербицький
  3. Суть скарги: Ситуація полягала в тому, що мені була висловлена пряма погроза блокування (бану) за повідомлення, залишене в оффтоп-темі. Водночас я неодноразово спостерігав, що інші учасники спільноти регулярно залишають аналогічні повідомлення в таких самих оффтоп-темах, і до них жодних зауважень чи санкцій не застосовується.Таким чином, виникає очевидна вибірковість у застосуванні правил: коли інші користувачі пишуть в оффтопі — це не вважається проблемою, але в моєму випадку одразу було застосовано загрозу баном. Це виглядає як упереджене ставлення та порушує принцип рівності всіх учасників перед правилами.
    Я вважаю, що подібні дії негативно впливають на атмосферу в спільноті та підривають довіру. Правила повинні застосовуватися однаково до кожного користувача, без винятків та подвійних стандартів.​
У зв’язку з цим прошу адміністрацію:
-Розглянути наведений випадок та перевірити дії ЗГС.
-Надати офіційне роз’яснення, чому в подібних ситуаціях застосовується різний підхід до різних учасників.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик,тик,тик
5.Дата походження: 03.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Адміністратор попередив вас, так як скарга була залишена на його ім'я та він побачив від вас порушення.

Стосовно інших ситуацій, які ви надали у доказах: Даний адміністратор ніяким чином не відноситься до них та нічого не порушив. Але при потребі будь який адміністратор, які має повноваження може видати покарання на форумі за умови, якщо він побачить порушення.

|ВІДМОВЛЕНО|

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі