Томми Джери
Активний
- Реєстрування
- 29 Чер 2023
- Дописи
- 155
- Реакції
- 171
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Зга
- Особистий нікнейм: Томми Джери
- Суть скарги:
Хочу подати повторну скаргу на неправомірний кік з мітки під час слету котеджу. Ми діяли відповідно до встановлених правил і жодних порушень з нашого боку не було. Однак, Серго здійснив кік без пояснення конкретних правил, на які він посилався.
Раніше я вже подавав скаргу на 03 з цього питання, але проблема знову повторюється. Це викликає сумніви щодо обґрунтованості дій адміністратора.
Враховуючи ситуацію, прошу: Надати пояснення щодо правил, якими керувався ЗГА.
Серго завдав своїми діями значних збитків для мене, так як я втратив можливість зловити котедж, якії коштує понад 60кк до чого дуже готувався і виділив для цього час. Тому вимагаю відповідної компенсації за завдані збитки в розмірі вартості цього майна, яке я мав всі шанси зловити.
Раніше я вже подавав скаргу на 03 з цього питання, але проблема знову повторюється. Це викликає сумніви щодо обґрунтованості дій адміністратора.
Враховуючи ситуацію, прошу: Надати пояснення щодо правил, якими керувався ЗГА.
Серго завдав своїми діями значних збитків для мене, так як я втратив можливість зловити котедж, якії коштує понад 60кк до чого дуже готувався і виділив для цього час. Тому вимагаю відповідної компенсації за завдані збитки в розмірі вартості цього майна, яке я мав всі шанси зловити.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження:27.02