Відмовлено Скарга на // Илля Сьомкін-Яна Блащина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Илля Сьомкін Яна Блащина
2. Особистий нікнейм: Ксикохтенкатл Аллахвердинов
3. Суть скарги:
Вітаю, старша адміністрація!

Суть моєї скарги полягає в наступному. Я створив нікнейм (Ксикохтенкатл Аллахвердинов), після чого до мене телепортувався адміністратор і сказав змінити його. Я запитав, чому я маю це зробити, якщо це не заборонено. Мені пояснили, що є правила, встановлені керівництвом, і що мій нікнейм порушує їх.

Після цього я переглянув правила, де зазначено, що заборонено використовувати нонРП нікнейми (тобто такі, які не існують у реальному житті). Натомість РП нікнейм — це ім’я та прізвище, яке існує в реальності. Мій нікнейм існує в реальному житті.

Можливо, у мене в реальному житті саме таке ім’я та прізвище, і можливо я чи вопще хтось наполовину українець, це не означає, що я не можу використовувати свої імена чи прізвища іншої національності. На форумі немає жодного пункту, який би це забороняв.

Адміністратор сказав, що я не можу використовувати нонРП нікнейм, але мій нікнейм є РП, адже він існує в житті. Ба більше, адміністратор Яна Блащина сама сказала, що якщо ім’я та прізвище існують у житті, то я можу їх використовувати.

Я запропонував надати докази того, що моє ім’я та прізвище є реальними. У відповідь адміністратор заявив, що я не можу використовувати такий нікнейм. Однак це суперечить сказаному раніше. Тобто виходить, що адміністратор дав неправдиву інформацію.

Я погодився змінити ім’я, бо адміністратор не зміг його прочитати, але вирішив залишити прізвище. Однак замість конструктивного діалогу адміністратор відправив мене в деморган на 9999 хвилин.

Я не розумію, чому я не можу використовувати ім’я та прізвище, які існують у реальному житті, навіть якщо вони належать до іншої національності. На форумі я не знайшов жодного пункту правил, який би це забороняв.

Більше того, на сервері багато гравців використовують нонРП нікнейми, які взагалі не існують у реальному житті. Але адміністрація на це не звертає уваги. Чому до мене висуваються претензії, а іншим гравцям дозволяється порушувати правила?

Прошу звернути увагу на дії адміністратора та пояснити ситуацію. Я погоджуюсь, щоб мені змінили нікнейм на (Владислав Аллахвердинов).

Дякую за розуміння!

4. Докази видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_6763.jpeg

5. Дата походження: 08.01.2025

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ваш нікнейм порушує правила UKRAINE GTA, зверніться у репорт для зміни на РП нікнейм

3.2.
Адміністрація залишає за собою право змінювати неповні імена, регістр літер у нікнеймах без попередження гравців.
3.3. Якщо нікнейм гравця не відповідає правилам, гравець має право запросити в адміністрації безкоштовну зміну нікнейма на відповідний встановлений правилам. Якщо неправильний нік змінений через донат-послугу, таке право анулюється і адміністрація має право запросити у гравця зміну нікнейма на відповідний правилам через донат.
3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
- нікнейм не є українським.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі