Розглянуто Скарга на КТП для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
452
Реакції
598
Бали
153
1. Discord сервер(-и): Всі
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Соломія Крушельницька
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: imkava
4. Суть звернення: Вітаю, після того як мене багато раз просили поговорити з модераторами на рахунок того що в наших чатах податкової не модеруються чати взагалі, і після розмов з модераторами великого прогресу не було, я проявив бажання повернутися на посаду модератора діскорд однак КТП не оцінила мої наміри не коментуючи це, я вам писав в особисті повідомлення але так як я не побачив відповідь пишу вже тут, написав на рахунок відновлення 1 раз сказали передали кому треба, я чекав півтора тижня може і меньше, повторив повідомлення так як може про мене забули, у мене стоїть автовидалення повідомлень, після повторного повідомлення мені сказали проявити себе в грі або піти по анкеті, і після моїх останніх повідомлень - ігнорування, що на мою думку недоречно для посади КТП, я побачив що на моєму сервері є набір на модераторів, пішов - і тут вже я почув відповідь не проявіться себе або я не маю стільки знань для посади а "Мені тут сказали що тебе краще не брати тому я стримаюсь, спробуй в наступний раз" хоча перед цим я писав в оп S.M з уточненням "З КТП узгодженно, на мою думку вона не задоволена моєю кандидатурою" на що відповідь - я сам обираю кого брати, я бачу S.M все ж таки не наділені таким правом, я і робив те що шкодило моєї репутації на сервері що могло вплинути на розгляд моєї кандидатури, але у мене за всю гру не було не однієї конфліктної або дуже конфліктної ситуації в якій мені сказали "Ти не правий, зря заварив кашу", і до кожної з своїх посад я відносився відповідально. Дякую за розгляд
5. Докази (скріншоти/відео):
Переписка з SM
Переписка з КТП
6. Дата видачі покарання: ( Видачі покарання немає, дата публікації скарги 18.12.2025 )

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Відповідь надано в особистих повідомленнях.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі