Розглянуто Скарга на Костянтин Верес I D - 249

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Костянтин Верес [97110
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю!

Хочу подати скаргу на гравця за провокацію та образливу поведінку.

Я побачив, що співробітника СБУ вбили на дорозі. Після цього я під'їхав до місця події та побачив співробітника СБУ, який лежав на дорозі.

Після цього гравець почав провокувати мене, сказавши: «С***ся, ти мене бісиш». Також він використовував анімацію, після чого почав насміхатися з мене та кривлятися через те, що я нібито неправильно вимовляю букву «р».

Далі він продовжував ображати та провокувати мене, казав «не гавкай» та інші подібні слова.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 13 числа

ТЕН КОДИ

2.3. Заборонено танцювати на робочому місці/на службі. | Догана
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.11. Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці. | Попередження/Догана/Звільнення

| Деморган 30 хвилин
2.40.
"NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

ТАЙМ-КОДИ 1 фрапс

0:45
— Каже: «Сибися, ти мене бісиш» або «Уступися, ти мене бісиш».

0:48 — Використовує анімацію.

0:56 — Каже: «Шо, я франттьз».

1:05 — Каже: «Іди погавкай».

1:08–1:11 — Повторно каже: «Іди погавкай».

Останнє редагування:

Олександр Адамс.

Мл.Адміністратор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
693
Реакції
178
Бали
103
Вітаю!

Гравець Констянтин Верес [97110] отримає покарання у вигляді муту на 120 хвилин.

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі