Відмовлено Скарга на Лідера ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Мартинез

Артём Таран 🕯️🛡️
Активний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
600
Реакції
915
Бали
153
1. Нікнейм лідера: Максим Антонов
2. Особистий нікнейм: Кирилл Лоретті
3. Суть скарги: Вітаю, був звільнений по причині "Президент", коли в президента з законодавчої сторони немає таких повноважень, тим паче вони не аргументовані.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
UKRAINE GTA 30.11.2024 22_37_02.png

5. Дата походження: 30.11.2024

Максим Антонов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
179
Реакції
178
Бали
48
Шановний гравець, доброго вечора!

Вчора ви в'їхали на територію ДКВС на службовому автомобілі та здійснювали дії, які залишилися незрозумілими, оскільки про них ніхто не був заздалегідь повідомлений, та дозволу на такі дії вам не надавали. Як з’ясувалося, ви проводили перевірку на території ДКВС у зв’язку з анонімною скаргою від громадянина як повідомляли ви мені вчора у спец.зв'язку.

Однак, на моє прохання надати письмовий варіант зазначеної скарги, ви не змогли її пред’явити. У зв’язку з цим можна дійти висновку, що ваші дії були здійснені з порушенням чинного законодавства України, і права на проведення перевірки на території ДКВС у вас не було.

Тимпаче ви самі вчора повідомили цитую "Давайте я візьму все покарання на себе можете мене звільнити по втраті довіри неякого дозвілу в мене немає можете мене звільнити якщо є бажання".

Максим Антонов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
179
Реакції
178
Бали
48
Перегляньте суть скарги більш детальніше. Я вам кажу за те, що у вас немає повноважень на те, щоб мене звільняти.

Правила лідерів державних організацій - 5. Президент має вагомий вплив на будь-яку фракцію. Він може проводити будь-якого виду перевірки, знімати людей з посад та понижати їм звання не зважаючи на їх статус та посаду.​

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Лідер організації ВРУ надав вам розгорнуту відповідь,з ним я цілком згоден.
Лідер ВРУ - це особа нашої країни яка має вплив на будь яку організацію та особу що є затверджено правилами лідерів пунктом 9.5 :

Президент має вагомий вплив на будь-яку фракцію. Він може проводити будь-якого виду перевірки, знімати людей з посад та понижати їм звання не зважаючи на їх статус та посаду.
Порушень зі сторони лідера не побачив.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі