Зачинено Скарга на Лідера НПУ Харькова і Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Гордий

Ukraine GTA?
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
12
Реакції
2
Бали
3
  1. Нікнейм лідера/заступника: лідер НПУ Дніпра і Харькова
  2. Особистий нікнейм: Ян Гордий
  3. Суть скарги: вже більше 1 місяця я хожу до НПУ Дніпра харькова там завжди нікого немає не полковника не генерала вже електрона заявка в НПУ дву міст схвалена але там нікого немає для чого вони стають на лідерку наборів немає вони просто нічого не роблять Івана сайдачного вже треба давно зняти з посади і Дніпро так саме наборів немає вони нічого не роблять на серверу вже давно треба найди нових лідерів дякую за увагу будласка подумайте на цей скаргаю дякую велике
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): докази всі людини можу підвердити
  5. Дата походження: цільй день ціль місаця

Райлі Брайтвуд

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
48
Реакції
46
Бали
23
Вітаю шановний гравець, я вже не одноразово пояснював Вам та всім людям які до мене приходять що особовий склад вже набрано, зараз нам не треба нових людей, вибачте за незручності.
З повагою Генерал Національної поліції м.Харків

Райлі Брайтвуд

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
48
Реакції
46
Бали
23
Коли ви станете на лідера то обовʼязково зробите так як хочете ви, але на мою субʼєктивну думку ви навіть до НПУ проф.непридатні, це не образа а те що я бачу дивлячись на вашу скаргу, не приймайте близько до серця☺️

Ян Гордий

Ukraine GTA?
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
12
Реакції
2
Бали
3
Коли ви станете на лідера то обовʼязково зробите так як хочете ви, але на мою субʼєктивну думку ви навіть до НПУ проф.непридатні, це не образа а те що я бачу дивлячись на вашу скаргу, не приймайте близько до серця☺️
Я вже більше 1 місяця ходжу НПУ Дніпра і Харькова по електроні заявці яки схвалень але там завжди нікого немає а скарга буде розглядати адміністрація а не ви

Ангела Меркель

Активний
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
231
Реакції
73
Бали
33
Вітаю! На данний час штат НПУ м. Дніпра та Харкова, ЗСУ та СБУ м. Дніпро та Харків укомплектовані і набори не проводяться. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності. Як тільки будут вакантні місця ми Вам дамо знати. На разі ви можете подати заявку до ДКВС, МР м.Харкова та Дніпра, ДСНС, ЗМІ та МОЗ. Бажаю успіхів у проходженні набору.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі