Мурад Мухаджі
Отаман
- Реєстрування
- 1 Жов 2023
- Дописи
- 108
- Реакції
- 27
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
- Особистий нікнейм: Мурад Мухаджі
- Суть скарги: Шановна адміністраціє проекту!
Звертаюсь до вас із проханням звернути увагу на ситуацію, що виникла навколо, посадили за 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. через фрапс, на фрапсі у ЗЗ я нікого не убивав, мало того, через день людина подала на мене скаргу, хоча, адміністрація мене вже за це саджала 12,12 о 02,01 годині без скарги даної людини, яку я закував в стяжки в лікарні, нік того Адміністратора не пам'ятаю, на даному фрапсі вирізані частини ( провокації, та масового ДМ-А та Оск з сторони Олександра та його друзів)
я вже був у деморгані, данна людина яка подала на мене скаргу викликала Адміністрацію, після чого я получив мут та був посаджаний в деморган
наразі зайшовши в гру побачив що я ув'язнений Максимом Клонексом, зайшовши на форум Гта Юкрейн я помітив що Гравець подав скаргу через день, питання Чому я сиджу 2 рази за одне і теж? - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Грубе-неодноразове-порушення-від-гравців.238414/
- Дата походження: 17.12.24
- З повагою Мурад Мухаджі