Розглянуто Скарга на Марка Каллена, неправильно винесений вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Гру 2025
Дописи
11
Реакції
8
Бали
6
1. нікнейм: Пабло Зеленский
2. Нікнейм порушника: Марк Каллен
3. Суть скарги: Порушення правил + Винесення неправильного вердикту
4. Суть скарги: Я вважаю , що вердикт був винесенний не вірно, а саме ви вказали на правила 5.8 ,замість 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів,5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил-оск-гравців-провокація.359299/

Реєстрування
22 Гру 2025
Дописи
11
Реакції
8
Бали
6
Також враховуючи усі докази що я надав, я розумію що повів себе не вірно і повівся на провокацію гравця, прошу внести зміни в мій вердикт і скоротити термін , вибачаюсь особисто перед його батьком( якщо його насправді немає) та рекомендую навчитися розмовляти с людьми , а не виводити іх на ємоціі та конфлікти.

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Також враховуючи усі докази що я надав, я розумію що повів себе не вірно і повівся на провокацію гравця, прошу внести зміни в мій вердикт і скоротити термін , вибачаюсь особисто перед його батьком( якщо його насправді немає) та рекомендую навчитися розмовляти с людьми , а не виводити іх на ємоціі та конфлікти.
А мож в мене після цієї ситуації якісь проблеми що деякий час я не можу себе контролювати і це було не перший раз як ви ображали мене але тоді я нічого не робив

Реєстрування
22 Гру 2025
Дописи
11
Реакції
8
Бали
6
Ви це вигадали ?Я дуже сумніваюсь що ви сказали правду на рахунок вашого батька,але дуже вірю в те що у вас є мізки не брихати на цей рахунок

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Реєстрування
22 Гру 2025
Дописи
11
Реакції
8
Бали
6
Я просто повівся на провокацію и визнаю свою провину , але вам треба навчитися розмовляти с незнайомими для вас людьми , ви игноруєте мою заявку в діскорді вже декілька днів,але коли я почав щось робити через форум, ви зразу активизуались

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Я просто повівся на провокацію и визнаю свою провину , але вам треба навчитися розмовляти с незнайомими для вас людьми , ви игноруєте мою заявку в діскорді вже декілька днів,але коли я почав щось робити через форум, ви зразу активизуалися
Перше і не знав що ви мене добавили і дайте мені свій нік

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Останнє редагування:

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Ось фото з закритими лицями і обрізаним скрін шотом не хочу щоб люди бачили юзер моєї мами по тексту буде понятно Переглянути вкладення 368915
IMG_2381.png

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
1. нікнейм: Пабло Зеленский
2. Нікнейм порушника: Марк Каллен
3. Суть скарги: Порушення правил + Винесення неправильного вердикту
4. Суть скарги: Я вважаю , що вердикт був винесенний не вірно, а саме ви вказали на правила 5.8 ,замість 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів,5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Порушення-правил-оск-гравців-провокація.359299/
Хочу щоб ви звернули до уваги після його покарання він мені писав в лс в діскорді і упоминав про батьків
IMG_2382.png

Реєстрування
22 Гру 2025
Дописи
11
Реакції
8
Бали
6
Як я і казав раніше , щіро вибачаюсь особисто перед вашим батьком, а вашій мамі бажаю побільше сил ,яка там провокація , тебе прямо вказали на твою помилку ,слідкуй за своім язиком друже, твій язик твій ворог.

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31
Як я і казав раніше , щіро вибачаюсь особисто перед вашим батьком, а вашій мамі бажаю побільше сил ,яка там провокація , тебе прямо вказали на твою помилку ,слідкуй за своім язиком друже, твій язик твій ворог.
За своїм язик слідкую тогда мама папа будуть по порядки це не приємно чути коли в мене папи немає

Макс Хейз

Активний
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
104
Реакції
51
Бали
31

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Скарга була перерозглянута
Ви - ініціатор скарги отримуєте покарання - блокування на 3 дні за пунктами правил 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. , 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
Макс Хейз отримує покарання на 120 хвилин муту за пунктом правил 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі