Розглянуто Скарга на Марія Тейлор для Владислава Савочкіна//ГА НЕ ДЛЯ ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Єськов

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
453
Реакції
196
Бали
103
Нікнейм адміністратора:Марія Тейлор
Особистий нікнейм: Олександр ЄськовТиць 2
Суть скарги: я написав для кого ця скарга чому зга пішов на цю скаргу я написав виключно для га//Савочкіна прошу переглянути скаргу та наказати адміністратора
І ще скажу за лідера я кажу да в нього була думка але я сказав лідер надав йому питання які буде ставити та цей гравець їх вивчив томущо він знав які питання він поставить і прошу щоб ви знали Томас Дефо це його друг тому він давби другу можливість бути Майором вибачаюсь що в доказах надав нету силку
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць 1
Дата походження:

Олександр Єськов

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
453
Реакції
196
Бали
103
Нікнейм адміністратора:Марія Тейлор
Особистий нікнейм: Олександр ЄськовТиць 2
Суть скарги: я написав для кого ця скарга чому зга пішов на цю скаргу я написав виключно для га//Савочкіна прошу переглянути скаргу та наказати адміністратора
І ще скажу за лідера я кажу да в нього була думка але я сказав лідер надав йому питання які буде ставити та цей гравець їх вивчив томущо він знав які питання він поставить і прошу щоб ви знали Томас Дефо це його друг тому він давби другу можливість бути Майором вибачаюсь що в доказах надав нету силку
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць 1
Дата походження:
2 доказ

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю

Заступник Головного Адміністратора має право відповідати на скарги в даному розділі. Мало того , на цю скаргу міг відповісти ГС/ЗГС Держ , тому що даний розділ в їх компетенції.

Стосовно самого кандидата - було перевірено записи обзвону даного кандидата , порушень я не побачив. Стосовно віку кандидата - на 9 ранг обмежень немає, тому лідер призначив гравця під свою відповідальність.

Доказів якогось блату , чи злиття питань кандидату не бачу. Це лише ваша думка , і вона нічим не підкріплена.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі