Зачинено Скарга на Микола Хоффмана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Вулфхарт

Новий гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Моя скарга полягає в тому що я працював на роботі , і в один момент мене відкидують за грати за NonRP drive але я нічого не робив не порошував нон рп драйв хочу поскаржитись на Адмінастрацію або Хелпера центрального сервера! на Миколу Хоффмана такий добрий адмін який всіх підряд навіть не дивлячись і не розбираючись в ситуації бере і просто відкидує за грати за нон рп драйв на годину! За гратами було якщо не помиляюсь десь людей 15-20 і всі сидять за одну й ту саму причину (нон рп драйв) І ще скарга одна ЧОМУ АДМІНІСТРАЦІЯ ІГНОРУЄ НА РЕПОРТИ ТАК СКАРГИ НА ФОРУМІ (Ви слухаєте тільки маленьких діточок яких трошки підрізали на авто і за це відразу за грати) Тоді немає сенсу грати в цей проект з таким відношенням до гравців , прошу оглянути мою скаргу і прийняти якісь міри або щось цюму Хелперу чи Адміну який банить всі підряд за просто так грубо кажучи і я бачу що всі скарги які йдуть на Хоффмана їх одразу відмовляють на форумі і чому це так ? Прийміть міри якісь і зробіть нормальні правила а не такі як зараз є що за якусь ХРІНЬ банять на годину і замість того щоб грати спокійно на проекті я сиджу завжди за гратами ( і не один я такий таких людей напевно чверть сервера які пишуть скарги а ви просто не реагуєте на це) Надіюсь моя скарга надійде в хороші руки (щоб через пару хвилин не було відмовлено я це маю на увазі)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі