Дарія Тріпл
Козак
- Реєстрування
- 12 Лип 2025
- Дописи
- 13
- Реакції
- 10
- Бали
- 6
1. Назар Швидкий, Григорій Громов
2. Дарія Тріпл
3. суть скарги : оск, невідігравання рп, вбили людину з іншого клану в червоній зоні, нешанобливе ставлення до гравця.
на момент затримання поліція заїхала в заборонену зону для гравців держ. організації. У мене не працював звук, відповідно я не могла вести діалог з гравцями, просила звертатись до мене у текстовий чат. Працівники НПУ не представились, не пояслили мету затримання, не відігрували РП при предьявленні документів через do-/me-/try-.
все ви можете побачити у відео
4. тайм коди порушень :
00:00 - 5:02 працівники НПУ знаходились на території бункера не. оф. організації що є порушенням РП процесу
Це без тайм коду, факт запису присутності працівника на відео на момент запису. у забороненій для нього зоні
00:00 - 5:02 ігнорування працівників НПУ відсутність голосового чату у гравця, а також ігнорування прохання спілкуватись у текстовому чаті.
Це теж без таймкоду, а ігнорування прохання від гравця перейти у текстовий чат
00:10 ігнорування прохання перейти в текстовий формат і продовження спілкування у голосовому чаті
00:14 порушення рп, не представився і одразу вручив посвідчення без потреби
00:32 вимагання паспорту, у забороненій для поліції зоні, без відігравання РП
1:28 використав грубу силу, вдаривши мене як гравця.
1:39 неповжне ставлення до гравця, цитата : "кого інтересує що ти не чуєш"
2:59 гравець Григорій Громов ДМ вбив гравця не оф орг на території бункера без причини
3:08 погроза непокорі поліції, перевищення своїх повноважень
3:40 неповажне ставлення до гравця у чаті цитата: "кого їб* що ти без звуку"
3:55 неповажне ставлення до гравця у чаті
5.09.09.2025 23:24
2. Дарія Тріпл
3. суть скарги : оск, невідігравання рп, вбили людину з іншого клану в червоній зоні, нешанобливе ставлення до гравця.
на момент затримання поліція заїхала в заборонену зону для гравців держ. організації. У мене не працював звук, відповідно я не могла вести діалог з гравцями, просила звертатись до мене у текстовий чат. Працівники НПУ не представились, не пояслили мету затримання, не відігрували РП при предьявленні документів через do-/me-/try-.
все ви можете побачити у відео
4. тайм коди порушень :
00:00 - 5:02 працівники НПУ знаходились на території бункера не. оф. організації що є порушенням РП процесу
Це без тайм коду, факт запису присутності працівника на відео на момент запису. у забороненій для нього зоні
00:00 - 5:02 ігнорування працівників НПУ відсутність голосового чату у гравця, а також ігнорування прохання спілкуватись у текстовому чаті.
Це теж без таймкоду, а ігнорування прохання від гравця перейти у текстовий чат
00:10 ігнорування прохання перейти в текстовий формат і продовження спілкування у голосовому чаті
00:14 порушення рп, не представився і одразу вручив посвідчення без потреби
00:32 вимагання паспорту, у забороненій для поліції зоні, без відігравання РП
1:28 використав грубу силу, вдаривши мене як гравця.
1:39 неповжне ставлення до гравця, цитата : "кого інтересує що ти не чуєш"
2:59 гравець Григорій Громов ДМ вбив гравця не оф орг на території бункера без причини
3:08 погроза непокорі поліції, перевищення своїх повноважень
3:40 неповажне ставлення до гравця у чаті цитата: "кого їб* що ти без звуку"
3:55 неповажне ставлення до гравця у чаті
5.09.09.2025 23:24
Останнє редагування: