Зачинено Скарга на НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Скоропадський

Заступник Генерального прокурора Західної України
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
124
Реакції
49
Бали
73
1. Ваш нікнейм:Дмитро Скоропадський
2. Нікнейм порушника: Ден Хандерсон \ Артем Волижанський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:Ми з товаришем каталися,та побачили що працівники НПУ поставили камеру мій товариш підійшов та почав по рп відігрувати що протирає камеру після чого працівники НПУ сказали що відійдіть від камери,а і наче вас буде затримано за перешкоду,після чого я підійшов до камери і почав в мікрофон відігрувати що взламав камеру перед цим сказав офтопом кажучи,і тільки я встав біля камери на мене одягнули кайданки не сказавши яка стаття і так далі,тільки сказали що перешкода,але я не в чому не перешкоджав,після чого він передав другому співробітнику мене,та він повіз мене до НПУ,після чого коли ми прибули до ГУНПУ К,він почав мені зачитовать міранду,на що я відповів що я знаю свої права і мені не потрібно зачитувати міранду і повторив я це 3 рази,на що співробітник НПУ який неявляся суб'єктом даної справи надів на мене кляп і сказав помовчати,потім почали проводити процесуалку без присутності адвоката хоча я 3 раза сказав мені приватного адвоката,це все буде чути на відеодоказі у співробітників НПУ.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Прошу взять у співробітників НПУ відеодоказ,так як він повинен зберігати всі відеодокази 7 днів(якщо немає то попрошу видати Співробітникам дисциплінарне покарання.
6. Дата порушення: 09.02.2026

Останнє редагування модератором:

Олександр Скоропадський

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
82
Реакції
25
Бали
73
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Відмовлено
Немає доказів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі