Розглянуто Скарга на Назара Райокивча видав догану за просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Назар Райович
  2. Особистий нікнейм: Арсен Тюрган
  3. Суть скарги:сказали код 5 на лікування я став до строю але ми повідомили що не потрібне лікування і потом приїджає працівник моз і оглядує мого друга ярослава пулю який казав що тоже не потрібне лікування мене тоже почали оглядати силою та лікувати і я сказав коли він приїхав що не потрібне лікування для мене і потом коли підійшов я кажу що не потрібно і він починає оглядати я кажу що ви робите навіщо ви оглядаєте і починаю вже чучуть повишати голос але не кричу потом видають догани та не повідомивши в рацію і не повідомили що я порушив п. заступник тільки повідомив про порушення стройового статуту і не назвавши статю і я кажу дозвольте зввернутися і він починає казати за порушення стройового статуту і каже що я завжди перебиваю на лекціях я ніколи цього не робив і в кінці тільки лекції кажу дозвольте звернутися я надаю докази зі своєї сторони але там не повна ситуація тоді прошу переглянути відео доказ із заступника Назара Райоквича та зараз моя заявка весить на підполковника сбу тоді прошу бистро розглянути скаргу та зняти догану і прошу моральну компенсацію у розмірі 200 к гривень і якщо в заявці все добре то прошу не відхиляти по причині у вас є догана та допустити до обзвону на підполквників СБУ та працівник МОЗ лікував без отгровок та прошу переглянути відео доказ але в нього немає він сам говорив в групу якщо є то передивіться повну ситуацію бо там лікар не відіграв в чат але не звільняє від відповідальності за вайфай т.д. і прошу тоже покарання видати
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:22.10.2025
тайм коди 2 секунда
коли видав догану

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
Проблему було вирішено у войсі.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі