Розглянуто Скарга на Нікіту Карпенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Нікіта Карпенко
  2. Особистий нікнейм:Адам Хомс
  3. Суть Скарги:
    Я їхав до Києва на рибалку. Біля дороги стояла людина, яка розмовляла з Карпенком. Я вирішив швидко проїхати поряд і випадково зачепив цю людину. Після інциденту я вийшов з авто та вибачився перед ним. Він сказав лише те, що я «збив адміна», але особистих претензій безпосередньо до мене не висловив.
    Моя позиція:
    Це був випадковий інцидент — навмисного тарану з мого боку не було. Перед адміністрацією я вибачитися не встиг, тому мене відразу відкинули за «навмисний таран». Прошу врахувати, що я не мав наміру порушувати правила чи створювати конфлікт.
    Щодо дій Карпенка:
    Я не хочу конфлікту навіть з Карпенком. Якщо він неправильно зрозумів ситуацію чи не знає правил UG, то це лише прикре непорозуміння. Моя порада — краще підучити правила, і кажу це без образ, від щирого серця. У моєму зверненні немає погроз, лише бажання роз’яснити обставини.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:16.09.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Ви самі вказали що *бачили* людей, дорога не маленька та ви могли пройхати трохи далі, але зачепили.
Так, я не враховую це тараном, вам видам компенсацію, але в наступний раз, розгляд скарги може бути інкшим

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі