Розглянуто Скарга на Н.Алмазов працівник МР Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
  1. Нікнейм гравця: Назар Алмазов
  2. Особистий нікнейм: Юрій Оттоман
  3. Суть скарги: Суть така, колись з головним героєм скарги я зі своїм другом були в хороших відносинах, разом співали концерти на сцені Харкова, но потім ми розділились в думках коли хтось з нас пішов в МОЗ а хтось в міську раду, на сцену всі забили концертів давно не було вже як місяць, і ось сьогодні ми вирішили покидати реклами про концерт, після чого почав получати обзивання по типу - Ви там не охуїли? Чому нашу ідею вкрали, сцена являється всім-доступним об'єктом і вони не мали права присвоїти її в свої володіння так як це було не в офф діскорді ця ситуація йде мимо вух, ми любили робити концерти та запрошувати гравців на концерт, вони мало того що зірвали його своїм приїздом, так щей почали нас дм-ити в ЗЗ , в нас почався конфлікт нецензурною лексикою, після чого ВРОДІ все улягло, вони мовчки лівнули з діскорду та ніби конфлікт закінчений, але поки ми стояли афк нас один з них (Їх було 2 ) А саме Назар Алмазов почав Дб-шити на машині, також почав Без форми та не в робочу зміну почав нам піхати автомат і представлятись мерією, потім почав Дм-ити в Зеленій зоні, з того моменту я почав запис, на відео ідеально видно як він дм-ить в зеленій зоні, також будуть відео з 2 лиць, мого та мого друга Олега Оттомана, він убив мене під час нашої словесної перепалки Без причини, чим порушив правила серверу ДМ, а також до того ДМ ЗЗ, Дб нажаль не зняв но цього вже хватає Щоб видати співробітнику Догану, у кращому для мене випадку ЗЧС фракцій
  4. Докази (скріншот/відео):
    (Це від мого лиця ДМ)
    ( від лиця Олега дм зз і ДМ )
  5. Дата порушення: В момент написання Скарги

Останнє редагування:

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,040
Бали
213
Гравець Юрій Оттоман[49334] буде покараний за NonRP Дії(jail 30 хвилин)
Гравець Назар Алмазов[60713] буде покараний за DM+DM ZZ+MG+Неадекватні висловлювання(jail 210 хвилин, mute 60 хвилин) та буде проведено бесіду.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі