На розгляді Скарга на Олега Ричкова | Розповсюдження приватної переписки та маніпуляції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hlases123

Козак
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
13
Реакції
12
Бали
158
1. Ваш нікнейм: Вася Поліщук
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: Вітаю шановний ГА, хочу звернути увагу на дії данного адміністратора, хочу повідомити що данний адміністратор нагло порушував правила UKRAINE GTA а саме 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

Примітка: не вважається порушенням, поширення інформації не в офіційних соцмережах, яку добровільно надав / опублікував гравець.

Введу вас у курс діла з чого все почалось, я написав данному адміністратору з проханням про повернення до мене довіри за минулі порушення на що данний адміністратор нічого не відповівши та не повідомивши мене про пересилку данного повідомлення у офіційну групу спілкування ЗСУ з написом (Ну блін) що відноситься до порушення данного правила а саме розповсюдження конфідеційної інформації без згоди, також як я отримав інформацію що данний адміністратор злив переписку, я йому написав (навіщо зливати переписку?) після цього від почав вимагати від мене щоб я йому сказав нік нейм тої людини яка мені злила інфу про злив переписки шантажуючи тим що я дізнаюсь вердикт про повернення до мене довіри також я запитав у нього що також являється порушенням данного правила а саме Маніпуляції та заклики, я сказав йому (Давайте я завтра запитаю у данної людини чи вона згідна) на що від відповідає (вона скаже ні, це очевидно) і далі продовжує заставляти мене повідомити мене хто мені надав інформацію, він почав мені (обіцяти) що ні я, ні данна людина яка злила мені інфу нічого не отримає що його просто це цікавитьа потім каже цитую(це була оперативна робота слідкуючого з викриття зливника. злив закритих чатів - це втрата довіри і кік без варіантів. подальші претензії можете подавати через скаргу на форум, діалог закритий) хоча перед цим (клявся) що ніхто нічого не отримає, також каже мені що (порадитися зі складом щодо повернення людини у фракцію - це прямий обов’язок слідкуючого, а не злив.) я не рахую що пересилка мого повідомлення з надписом (ну блін) це і не близько як по його словам (порадитись).
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Надам в особисті телеграм (@managerrrr1234)
5. Дата порушення:21.08.2026

Олег Ричков

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
248
Реакції
97
Бали
217
Вітаю!

1. Щодо звільнення та втрати довіри: Рішення про Ваше звільнення за «Втрату довіри» було прийнято через сукупність дій, що завдали шкоди фракції (зокрема, відкриття воріт ЗСУ ворожим кланам під час нападу та винесення інформації з закритих чатів).
  2. Щодо «вимог» у приватних повідомленнях: Коли Ви повідомили про факт чергового витоку інформації з чату, який здійснив Ваш товариш, я як слідкуючий був зобов'язаний нейтралізувати цю загрозу. Вам було поставлено прямий вибір: або Ви називаєте особу, яка здійснює злив внутрішньофракційної інформації, або ми припиняємо будь-яку співпрацю. Покривання людей, які зливають закриті чати фракції, є недопустимим, а моя вимога була оперативною роботою з виявлення порушника.
  3. Щодо пересилки скріншотів (п. 7.2): Обговорення Вашої кандидатури та прохань про повернення відбувалося у закритому робочому чаті ЗСУ зі старшим складом фракції для оцінки ризиків, що є прямою обов'язковістю слідкуючого. Жодна особиста інформація з реального життя у відкритий загальний доступ не виносилася. Пункт 7.2 регулює поширення особистих даних у реальному житті, що не має відношення до обговорення ігрових питань у робочому чаті.
Очікуйте вердикту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі