Відмовлено Скарга на Олега Ричкова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kostik20

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
393
1. Ваш нікнейм та ID: Адріан Вовк
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: Після того, як я побачив як невідомій мені людині видали мут за оскарження дій адміністрації, в мене виникло запитання, яке я дав в віп чат(скрін повідомлення), не бачу тут нічого щоб відповідало значенню "Обговорення дій адміністратора" чи поясненю правила 4.12.1. Також в покаранні був вказаний пункт 4.10 що взагалі відношення до покарання не має, максимум що можливо це теж сумнівне притягнення до відповідальності по пункту 5.13, яке теж дуже сумнівне. Дане покарання я вважаю неприпустимим і притягнутим "за вуха", так як явних порушеннь не має.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Клікабельно
5. Дата порушення: Дата порушення відсутня. Дата видачі покарання 10.09.2026

Олег Ричков

Ст.Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
313
Реакції
111
Бали
244
Вітаю!
Покарання видано за порушення пунктів:
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого UKRAINE GTA заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин
Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт або застережне ставлення до певного місця тощо де перебуває адміністратор, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації, та контролю за сервером.
Наприклад: "викрити адміністрацію" під час контролі гравців та видачі покарання порушникам правил серверу. Також - це стосується і ігрових недопрацювань. У випадку, якщо ви знайшли якісь баги - зверніться у відповідний розділ.
Наданий вами ж скріншот повністю підтверджує факт порушення. У VIP-чаті ви вдалися до неконструктивної критики дій адмін-складу та розгону конфлікту, підкріпивши це зневажливим порівнянням проєкту з ресурсами країни-агресора. VIP-чат призначений для спілкування гравців, а не для оскарження мутів чи обговорення регламенту.
Наявність чи відсутність схожих правил на інших проєктах не скасовує дію регламенту UG. Публічне обговорення дій адмін-складу у VIP-чаті заборонено, незалежно від вашого власного бачення правил.

Докази:
1789034055929.png
[2026-09-10 12:00:27] [Output] : [VIP] Адріан Вовк[6862544]: А в нас що, заборонено обговорювати адмінів? Це вже більше на гта рашку подібно)

Очікуйте вердикту

Kostik20

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
393
Дякую за відповідь. Проте наведене вами пояснення не усуває основних питань щодо правомірності виданого покарання.
Ви зазначаєте, що моє повідомлення є «неконструктивною критикою дій адмінскладу». Прошу тоді конкретно вказати, яку саме дію адміністрації я критикував у своєму повідомленні.
Дослівно моє повідомлення звучало:
«А у нас що, заборонено обговорювати адмінів? Це вже більше на GTA рашку подібно.»
У ньому немає згадки про конкретного адміністратора, конкретне покарання, конкретне адміністративне рішення або оцінки того, наскільки правильно конкретний адміністратор виконує свої обов'язки.
Перша частина повідомлення є питанням щодо існування відповідної заборони, а не критикою конкретної дії адміністратора.
Щодо другої частини повідомлення «Це вже більше на GTA рашку подібно» я визнаю, що це є моєю негативною оцінкою певного порядку, однак не вважаю, що сама по собі така оцінка автоматично утворює склад порушення 4.10 чи 4.12.1. Прошу конкретно зазначити, які саме слова в моєму повідомленні ви вважаєте проявом неповажного ставлення до адміністрації та чому. Дані слова можна віднести до приниження порядків в країні агресора, і жартівливе ставлення до адміністрації проекту як вищої сили світу юкрейн гта.
Також звертаю увагу, що у вашій відповіді з'явилося твердження:
«VIP-чат призначений для спілкування гравців, а не для оскарження мотивів чи обговорення регламенту».
Я не оскаржував у чаті конкретне адміністративне рішення та не вимагав його скасування. Я поставив питання щодо того, чи дозволено обговорювати адміністраторів.
Якщо ж позиція адміністрації полягає в тому, що будь-яке обговорення правил або згадування адміністрації у VIP-чаті заборонене, прошу вказати конкретний пункт регламенту, який встановлює саме таку заборону.
Окремо прошу звернути увагу на відповідність зазначеного вами пункту 4.10 фактичним обставинам. Якщо покарання було видано одночасно за 4.10 та 4.12.1, прошу для кожного пункту окремо зазначити конкретну фразу або дію, яка утворює склад відповідного порушення.
Таким чином, прошу не обмежуватися загальним твердженням про «неконструктивну критику» та «зневажливе порівняння», а надати конкретне обґрунтування:
Яку саме дію адміністрації я обговорював або критикував?
Яка конкретна частина мого повідомлення порушує 4.12.1?
Яка конкретна частина мого повідомлення порушує 4.10?
Який пункт правил прямо забороняє саме таке питання щодо можливості обговорення адміністрації у VIP-чаті?
До отримання конкретного обґрунтування вважаю видане покарання недостатньо обґрунтованим та таким, що не підтверджує наявність складу зазначених порушень.
Прошу скасувати покарання або, принаймні, надати конкретне обґрунтування його застосування щодо кожного інкримінованого пункту окремо.

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,136
Реакції
568
Бали
409
Вітаю Шановний гравець
Оскільки ситуація з іншої скарги суміжна з вашою, надам посилання на відповідь.
Щодо розгорнутості: Ваш коментар зачіпає загальну роботу адмінітсрації у негативному ключі, порівнюючи з проектами країни агресора.
Це неприпустиме порівняння та узагальнення дій всієї адміністрації, яка виконує свою роботу.
Це нормально, що ви можете бути не згодні з покаранням та причиною отримання покарання і завжди можете подати скаргу для більш розгорнутого пояснення, згідно правил.
Також існує голосовий канал на офіційному сервері Discord, де ви можете поспілкуватися з адміністрацією та задати питання які вас цікавлять, замість того, щоб провокувати конфліктні діалоги.
Адміністратор видав покарання вірно.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі