Назар СБУ
Новий гравець
- Реєстрування
- 29 Жов 2022
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:Олег Романович
- Особистий нікнейм:Олександр Миколайович#925
- Суть скарги:Бан за чити
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Чит.191943/
- Дата походження:24.07.2024
- Мій лист для ГА:
- Шановний Олег Романович,
Звертаюся до Вас з проханням розглянути можливість зняття бана з мого акаунту в грі Ukraine GTA. Мене заблокували за нібито використання читів, хоча я грав без них.
Ситуація виглядала наступним чином: мене виставили на форумі СБУ як чітера. Перед цим інциндентом, я був у бронежилеті та під впливом алкоголю, що дало мені 200 хп та 100 броні. Під час перестрілки я отримав 162 урона від працівника СБУ(Володимр Кайовскій) який написав на мене скаргу що я чітер. Стріляючи зі снайперської гвинтівки з близької відстані, я вбив другого працівника СБУ(Влад Чураєв) який також написав на мене скаргу за чіти, але я його вбив за два постріли. Однак, хочу запевнити, що всі дії були здійснені без використання будь-яких сторонніх програм або чітів.
Прошу Вас ретельно перевірити мою ситуацію та розглянути можливість розблокування мого акаунту. Готовий надати будь-яку додаткову інформацію або співпрацювати для з’ясування обставин.
Дякую за розуміння та надію на позитивне рішення.
З повагою,Олександр Миколайович#925