Відмовлено Скарга на [Олег Яворівський] / Для Головного Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Братський

Новий гравець
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
25
Реакції
4
Бали
6
1. Ваш NickName: [Єгор Братський]
2. NickName адміністратора: [Олег Яворівський]
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Головний Адміністратор!
Звертаюся до вас із проханням про перегляд терміну мого покарання та надання амністії. Мене було заблоковано на 15 днів за порушення правил (накрутка фінки бізнесу).
Я повністю визнаю свою провину та помилку. Ми з другом дійсно вчинили дурість, штучно піднявши фінансову статистику, і я щиро розкаююся у скоєному. За весь час гри на проекті Ukraine GTA я ніколи не отримував серйозних покарань, це мій перший бан в історії аккаунту.
Адміністратор видав мені максимальну міру покарання (15 днів). Через цей термін мій бізнес повністю злетить у державну власність, що фактично знищить увесь мій ігровий прогрес, у який я вклав багато сил та часу.
Оскільки правила проекту за дане порушення передбачають вилку покарань (від муту до бану), благаю вас проявити індульгенцію та поблажливість на перший раз. Я готовий на будь-які умови компромісу, аби тільки знизити термін блокування до кількох днів і встигнути оплатити податки за бізнес.
Обіцяю, що подібних махінацій з мого боку більше ніколи не повториться. Сподіваюся на ваше розуміння та другий шанс.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 2. Дата походження: 13.06.2026

-----------

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,187
Реакції
915
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись з доказами виношу вердики
В оскаржені відмовлено
Відбувайте покарання та робіть висновки

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі