Розглянуто Скарга на Олександра Несоровича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
321
Реакції
246
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Несторович
  2. Особистий нікнейм:Адам Хомс
  3. Суть скарги:
  4. Шановна старша адміністраціє!
    Звертаюся до вас з проханням розібратися в ситуації, яка турбує мене вже тривалий час.
    Я неодноразово подавав заявки на посаду адміністратора, а також лідера, однак щоразу отримував відмову без пояснення причин. Це викликає у мене щире здивування та відчуття несправедливості.
    Особливо хочу звернути увагу на те, що при подачі на посаду лідера мені повідомили:
    "немає довіри від старшої адміністрації"
    Але при цьому не вказано, чим саме я заслужив недовіру. Я не знаю, що такого міг порушити, щоб отримати таку оцінку, і прошу пояснити — на основі чого сформована ця думка.
    Раніше недовіра була, можливо, з боку колишнього ГС держ. структур, але ця людина вже не займає посаду.
    Тож виникає логічне питання — чому недовіра залишається, і чому її не переглянуто з урахуванням поточної ситуації?
    Окремо звертаюся до Нікіти Карпенко, якщо саме він має до мене зауваження — будь ласка, озвучте їх.
    Я щиро готовий вислухати, зробити висновки і покращити свою поведінку чи підхід, якщо дійсно щось було не так.
    Прошу вас не ігнорувати це звернення. Я серйозно налаштований на розвиток у проекті, хочу бути корисним для ком’юніті, і прошу лише відкритості, зворотного зв’язку та чесної оцінки.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  6. Дата походження:19.05.2025

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Вам була видана недовіра по багатьом критеріям.
Одне з них блокування на інших серверах за чітерство.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі