- Реєстрування
- 10 Лют 2025
- Дописи
- 321
- Реакції
- 246
- Бали
- 103
- Нікнейм адміністратора:Олександр Несторович
- Особистий нікнейм:Адам Хомс
- Суть скарги:
- Шановна старша адміністраціє!
Звертаюся до вас з проханням розібратися в ситуації, яка турбує мене вже тривалий час.
Я неодноразово подавав заявки на посаду адміністратора, а також лідера, однак щоразу отримував відмову без пояснення причин. Це викликає у мене щире здивування та відчуття несправедливості.
Особливо хочу звернути увагу на те, що при подачі на посаду лідера мені повідомили:
Але при цьому не вказано, чим саме я заслужив недовіру. Я не знаю, що такого міг порушити, щоб отримати таку оцінку, і прошу пояснити — на основі чого сформована ця думка."немає довіри від старшої адміністрації"
Раніше недовіра була, можливо, з боку колишнього ГС держ. структур, але ця людина вже не займає посаду.
Тож виникає логічне питання — чому недовіра залишається, і чому її не переглянуто з урахуванням поточної ситуації?
Окремо звертаюся до Нікіти Карпенко, якщо саме він має до мене зауваження — будь ласка, озвучте їх.
Я щиро готовий вислухати, зробити висновки і покращити свою поведінку чи підхід, якщо дійсно щось було не так.
Прошу вас не ігнорувати це звернення. Я серйозно налаштований на розвиток у проекті, хочу бути корисним для ком’юніті, і прошу лише відкритості, зворотного зв’язку та чесної оцінки. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
- Дата походження:19.05.2025
Останнє редагування: