Відмовлено Скарга на Олександра Хубчика/ Вердикт по скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Бабенко

МОЗ | 02 Західна Україна
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
13
Реакції
6
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Хубчик
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Бабенко
  3. Суть скарги: Вітаю! Адміністратор Олександр Хубчик залишив скаргу на гравця без розгляду, через те, що на відео не чути звуку (голосу) з мого боку. Я вважаю, що дана відповідь є неаргументованою та недоречною, адже подібними діями п.Хубчик "розв'язує руки" порушникам, залишаючи їх без покарання. Відсутність звуку з мого боку зумовлена особливостями програмного забезпечення для запису екрану і ніяким чином не впливає на суть скарги, адже навіть якщо припустити, що були образи з мого боку - це не дає ніякого права гравцеві себе так поводити, до того ж в нього в разі чого є можливість подати зустрічну скаргу.Прошу перерозглянути мою скаргу та прийняти міри, аби в майбутньому не виникало подібних ситуацій.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 23.07.2025

Вкладення

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    277.8 Кб · Перегляди: 38
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    272.3 Кб · Перегляди: 38
Останнє редагування:

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З вердиктом адміністратора погоджуємось, оскільки з вашого боку могла мати місце навмисна обрізка звуку з мікрофона, або його вимкнення з метою уникнення відповідальності.

Не виключено, що у голосовому чаті з вашого боку могли лунати образи, провокації чи інші порушення правил спілкування.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі