Відмовлено Скарга на Олександра Хубчика

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Хубчик
  2. Особистий нікнейм: Михасик Хелл
  3. Суть скарги: Вітаю шановні ЗГА,ГА! Хочу вас сказати, те що адміністратор Олександр Хубчик має до мене велику не повагу у грі та постійно слідкує за мною, щоб мене злити( докази знизу) . Прошу видати даному адміністратору покарання за слив гравця та клану Вальхала, Харьків так як я вже повідомляв ц цієї скарги, що він спілкується тісно з кланом Брауні, у якого війна з Вальхалой та Харьків. Всі докази знизу. Прошу перевірити його відкати, як він постійно слідкує за мною та за нашими кланами. Також він має не адекватну поведінку з гравцями, а саме : розмова на російській мові, розмова з невідомою людиною на ТИ, це рахується як неповага, тому що в нього робота та він повинен до всіх мати повагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покарання його за 3 дні , хубчик слідкує, хубчик на ТИ, російьскою мовою у лс та грі
  5. Дата походження: 23.07.2025

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Також на даного адміністратора дуже багато скарг, це можна рахувати, те що він видає покарання за честно якусь **дічь**

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор - це такий самий користувач UKRAINE GTA, як і будь-який інший гравець. Він також має право на особисте спілкування з іншими користувачами, незалежно від того, до вподоби це іншим чи ні. Якщо адміністратор спілкується з гравцями, які не подобаються певним особам — це не є порушенням або підставою для дисциплінарного впливу.

Щодо тверджень про покарання "за діч" - адміністрація видає покарання виключно за порушення встановлених правил серверу. Щоб уникати покарань - достатньо дотримуватись правил, з якими кожен гравець погоджується при вході на сервер.

У скарзі також не надано жодних об’єктивних доказів неправомірних дій адміністратора. Звинувачення, що ґрунтуються лише на особистих симпатіях чи неприязні - не можуть розглядатися як підстава для видачі покарань адміністратору.

Щодо мови спілкування - адміністратор у грі спілкується з гравцями та відпрацьовує звернення українською мовою або суржиком. У приватних повідомленнях мовні обмеження не передбачені правилами проєкту.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі