Схвалено Скарга на Олександр Стерненко та Рой Гінлер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Мельниченко

Західна Україна
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
3
Залишати суворо за формою:
1. Нікнейм гравця: Олександр Стерненко, Рой Гінлер
2. Особистий нікнейм: Дмитро Мельниченко
3. Суть скарги: Знвя форму, відійшов в афк. На сидів за столом, спокійно собі їв, підходить зам лідера. Говорить, Мельниченко вдінь форму. Отвечаю я ему, я хаваю я, я АФК, на що відповідає мені дана особа вдягни форму. Я вийшов зі гри. Через пару хвилин війшлов. Захожу в гру став знову в АФК. Побачівши мене говорить, вдягни форму. Також ця особа не знає тен кодів. Після цього він мене звільнив. Тім самим, я їм створив субординцію, та статут. І так, зараз можно переглянути сторінку на форуму
Міська Рада міста Дніпра і Міська рада міста Харків, можна глянути на те що, лідер не взмозі сам написать текст, та правила, видно що котрий текст вкраденний у Харькова. Тім самим, онлайн лідера мінімум 1-2 часа. Тім самим він сам порушує правила лідера. Ви також можете ознайомитись з цим по логам. І саме головне, він поставив На замку Олександра Стерненка якому 14 років. Він не знає ні РП, нічого. Прошу передивитися кандидатуру даного зама, та покарати ціх гравців.
4. Особисті докази
(скриншот/відео): (звук на відео не записався, але зам лідера сповістив що в нього є відеофіксация, прошу передивиться в нього саме перше відео, що він там наговорив.)
5. Дата порушення: 24.03.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Перевіривши вашу скаргу, виношу вердикт:

Лідер та Заступник отримає догану за звільнення гравця без Доказів.
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі