Розглянуто Скарга на Павла Шухевич

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
164
Реакції
31
Бали
28
Ваш нікнейм:Егорікс Макалістер
Нікнейм гравця:Павло Шухевич
Дата порушення:24.09.22
Опишіть ситуацію:я грав, та стрімив гру свою на ютубі, та Павло Шухевич, почав ображати мою мати.
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:1.49.34 стрим

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Ребятишки это цитата из перевода старого , здесь нет прямого упоминание ****************************************** твоей , и если дословно читать то должны понимать что это ! но вы же дети вам не знать подобных переводов

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ребятишки это цитата из перевода старого , здесь нет прямого упоминание ****************************************** твоей , и если дословно читать то должны понимать что это ! но вы же дети вам не знать подобных переводов
Ух ти ж який ти крутий "Но вы же дети", не буду росказувати, але це максимально глибоко тупо.
Яка різниця, є два значення обзивання батьків та згадування, це два різних правила за яких видають покарання.
Це має бути і це є нормальний український сервер на якому мають бути адекватні люди, а не треба оцими всякими загадками згадувати батьків, що людина зрозуміла що його батьків згадали, а вона це скрито зробила.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Ваш нікнейм:Егорікс Макалістер
Нікнейм гравця:Павло Шухевич
Дата порушення:24.09.22
Опишіть ситуацію:я грав, та стрімив гру свою на ютубі, та Павло Шухевич, почав ображати мою мати.
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:1.49.34 стрим
Добавив у бінд емоцію легендарної цитати переведеного кіно, бажання кого-небудь образити, та тим більше навіть згадати батьків не було, так як це цитата, яку не доречно добавив та вже давно видалив, це був єдиний випадок коли її використав.
Та більше цього не повторював і не повторю.
Попрошу зрозуміти, що це просто цитати з фільму, яка ні до кого із моєї сторони не надсилалась.

Тарік Кензо ( Хелл )

Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Ух ти ж який ти крутий "Но вы же дети", не буду росказувати, але це максимально глибоко тупо.
Яка різниця, є два значення обзивання батьків та згадування, це два різних правила за яких видають покарання.
Це має бути і це є нормальний український сервер на якому мають бути адекватні люди, а не треба оцими всякими загадками згадувати батьків, що людина зрозуміла що його батьків згадали, а вона це скрито зробила.
оформляй коменты как адекватный человек , но да ладно ! иди гугли , это так же интернет мем , + легенда перевода кино ! упоминания родителей в этой ситуации нет ! это переведенная цитати из кино !

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Добавив у бінд емоцію легендарної цитати переведеного кіно, бажання кого-небудь образити, та тим більше навіть згадати батьків не було, так як це цитата, яку не доречно добавив та вже давно видалив, це був єдиний випадок коли її використав.
Та більше цього не повторював і не повторю.
Попрошу зрозуміти, що це просто цитати з фільму, яка ні до кого із моєї сторони не надсилалась.
Не потрібно тут оправдовуватись, я не розумію, невже ти думаєш що тебе врятує відмазка "Це цитата з фільму", згадування батьків було? Було.
Як казав один розумний адміністратор, "Як можна випадково згадати батьків?"

© Олександр Поворознюк

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
оформляй коменты как адекватный человек , но да ладно ! иди гугли , это так же интернет мем , + легенда перевода кино ! упоминания родителей в этой ситуации нет ! это переведенная цитати из кино !
Я надзвичайно розумію цю цитату...
Згадування батьків було от і все.
Цитата це чи не цитата, це не важливо, це так само якщо б ви сказали що це був жарт

Тарік Кензо ( Хелл )

Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Я надзвичайно розумію цю цитату...
Згадування батьків було от і все.
Цитата це чи не цитата, це не важливо, це так само якщо б ви сказали що це був жарт
+ человек сказал что он не прав , и осознает ошибку , а ты продолжаешь байтить ! ***********************************человек ты ...

Sugarboy

Активний
Реєстрування
6 Сер 2022
Дописи
50
Реакції
13
Бали
21
Не гоните беса . Вспоминаю всех ценителей УННВ . Цитата с трека «Поезия фольги» это классика ребят . Не стоит приплетать сюда мк. Это просто бинд цитаты , ебейшей цитаты . Тут , как я считаю нет никакого мк . Тип просто прожал бинд. Я ж не думаю что он бессмертный или самоубийца, что забиндить себе мк.
Тем более он осознал свою ошибку и удалил данный бинд . Прошу принять к сведению и помиловать .

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Не гоните беса . Вспоминаю всех ценителей УННВ . Цитата с трека «Поезия фольги» это классика ребят . Не стоит приплетать сюда мк. Это просто бинд цитаты , ебейшей цитаты . Тут , как я считаю нет никакого мк . Тип просто прожал бинд. Я ж не думаю что он бессмертный или самоубийца, что забиндить себе мк.
Тем более он осознал свою ошибку и удалил данный бинд . Прошу принять к сведению и помиловать .
М-да уж, хватить вже відмазуватись
Як же насрати, цитата це там чи ні
Згадування батьків було.
До чого тут Біндер він там прожав, потім він там той Біндер видалив.
Всеодно...
Згадування батьків було​

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Якщо шо, цитата була добавина у ігровий смарт годинник, що на клавішу F9
Через цитату, я нічиїх батьків не намагався та не збирався згадати, бо це просто ЦИТАТА

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
«6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 днів]»
Як на мене у цій (цитаті), яку я не застосовував щоб кого небудь образити, нічиїх батьків не згадував, тимбільше у негативному контексті!

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Якщо спиратись до даного правила сервера:
«6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 ДНіВ]»

Тоді повинно бути, саме згадування родичів у негативному контексті в цитаті, але його там немає!

У даній цитаті є згадка батьків, але вона без негативного контексту.
«**************************** твою», на українському «Маму твою»
Скажіть будь ласка, де тут негативний контекст зі згадуванням родичів, як у даному випадку матері?!

Якщо спиратись на те, що саме тільки згадування батьків заборонено, тоді наприклад, якби я, підійшов до дівчини у грі, щоб познайомитись та написав їй: «а твоїй мамі зять не треба?» то мені б дали бан за просту згадку її матері?!
Просто дурість!

У правилі сервера чітко та ясно написано: «Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті»

Ні слова не написано, що просте згадування батьків заборонено!

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Якщо спиратись до даного правила сервера:
«6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 ДНіВ]»

Тоді повинно бути, саме згадування родичів у негативному контексті в цитаті, але його там немає!

У даній цитаті є згадка батьків, але вона без негативного контексту.
«**************************** твою», на українському «Маму твою»
Скажіть будь ласка, де тут негативний контекст зі згадуванням родичів, як у даному випадку матері?!

Якщо спиратись на те, що саме тільки згадування батьків заборонено, тоді наприклад, якби я, підійшов до дівчини у грі, щоб познайомитись та написав їй: «а твоїй мамі зять не треба?» то мені б дали бан за просту згадку її матері?!
Просто дурість!

У правилі сервера чітко та ясно написано: «Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті»

Ні слова не написано, що просте згадування батьків заборонено!
Я вище написав, є образа батьків (оск.родни), а є згадування батьків (упом.родни)
Що ти хочеш донести тим що це "Цитата"?
Цитата це чи ні, це ніяк тебе не оправдає.
Згадування батьків було, за таке треба відповідати

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Я вище написав, є образа батьків (оск.родни), а є згадування батьків (упом.родни)
Що ти хочеш донести тим що це "Цитата"?
Цитата це чи ні, це ніяк тебе не оправдає.
Згадування батьків було, за таке треба відповідати
Щодо цього є тільки одне правило, яке я прикріпив, за тільки згадування родичів нічого не пише, що ти будеш доказувати?

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Щодо цього є тільки одне правило, яке я прикріпив, за тільки згадування родичів нічого не пише, що ти будеш доказувати?
Що ти будеш доказувати тут тим що це "Цитата"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі