Відмовлено Скарга на Полковника ЗСУ. в.гончар видав догану тому що йому так захотілось )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Малой

Новий гравець
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
86
Реакції
1
Бали
13
  1. Нікнейм лідера/заступника: Віктор Гончар
  2. Особистий нікнейм: Данило Панченко
  3. Суть скарги: Діло було сьогодні приблизно о 20.30. Коли п.Яворівський став президентом. Вітаю я написав через /try Вінчестер перднув після чого релогнувся і почав писати в рацію колегові через (( )) після чого гончар( спец з маленької) видав догану без попереджень після чого я викликав адміністратора та зайшли у войс Адміністратор(сл ЗСУ) покликав гончара. І толком нічого не сказавши не розказавши вийшов з войсу. Так ось до чого я якщо брати до уваги що ЮГТА це РП проект то я не думаю что за те що людина пукне видають догани це по перше по друге Якщо офтоп у грі є та я писав через офтоп бо на то була необхідність мені за це дають догану а іншому гравцю ні то це можна враховувати як блат ? або особиста неприязнь ? Нажаль доказу чату нема але можна переглянути по логам ))) Прошу покарати гончара та зняти з мене догана мені потрібен тут лише військовий. Також добавлю в правилах є пункт як догана і там написано цитую Догана - більш суворе дисциплінарне стягнення, яке застосовується за повторне вчинення
    незначного правопорушення або за порушення статуту ЗСУ. На фото з низу виклав статут а саме про рації матюків я не казав та нічого не продавав така ж маячні я не писав. Знову ж таки по логам можно подивитися. Виходить що ) попередження не було вод п.гончара тобто що ? Правильно догана видана замість попередження?) а це порушення правил від Полковника ? А якщо брати що він не захотів розмовляти зі мной та Адм.(сл ЗСУ ) то він десь розуміє шо неправильно вчинив та уникає подальшого розвитку події. Як підсумок додаю посилання з форуму а саме форуму ЮГТА 06 серверу ЗСУ з розділу дисц стягнення Тут тут також пишеться про зауваження якого не було. Якщо ознайомитись то можна зробити висновок що догана видана як я і казав раніше не за правилами ) ай ай ай. Додам ще якщо будуть питання то можу піти в ДС і все там обсудити. Якщо звісно ж вам цих доказів буде мало панове Адміністратори) а на цьому все попрошу лише уважно переглядати всі докази та вчитуватися в правила. Якщо що вибачайте за помилки пишу на емоціях. Всім бажаю мирного неба та здоровʼя) з любовʼю Д.Панченко
    IMG_3629.jpeg
    Оновлення п.гончар виклав о 22.57 за що саме видав догану фото знизу стату 5.8 цікаво а про що там ? Також фото цитую ( Недбале ставлення до виконання службових обов'язків — це невиконання або неналежне виконання посадових обов'язків службовою особою через несумлінне ставлення, що призвело до істотної шкоди правам, свободам, інтересам громадян, держави чи юридичних осіб, або до тяжких наслідків. Це може бути як повна бездіяльність, так і виконання дій у неправильний спосіб, що призводить до негативних наслідків ) нічого в вище переліченого я не порушив. Підсумок про статут 5.8 не порушив про рацію а саме також зі статуту вся 3 глава теж не порушив вище вказано що саме. Що тоді виходить ? Злив молодшого складу? Чи Полковнику якась користь з того що він видає догани всім кому не лінь ?
    IMG_3630.jpeg

IMG_3628.jpeg

5. Доказ видачі покарання (скріншот)
6 Дата видачі покарання 24.09.2025

Вкладення

• mta-screen_2025-09-24_20-55-15.png
    mta-screen_2025-09-24_20-55-15.png
    1 Mб · Перегляди: 58
  • mta-screen_2025-09-24_20-42-35.png
    mta-screen_2025-09-24_20-42-35.png
    1.3 Mб · Перегляди: 61
  • IMG_3629.jpeg
    IMG_3629.jpeg
    190.8 Кб · Перегляди: 42
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі