Зачинено Скарга на Полковника СБУ ДЖезус Кривий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгеній11

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
Я, Євгеній Донченко розглянути мою скаргу на співробітнрика Служби безпеки України м. Харків Джезус Кривий . Співробітник Полковник Джезус Кривий видав не справедливо догану мені! я стояв афк і по сімейним обставинам не міг до пк підійти і прийшов я вже на дворі в іншій формі і з доганою. можна було мене дочекатись і розібратись а без моєї присутності розкидатись доганами!! я надіюсь приймите міри до цього полковника Джезус Кривий.

Джезус Кривий

Легенда
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
21
Шановний Євгеній,ну давайте розберемось якщо вам вже так потрібно було відійти тоді по перше чому ви не попередили про це,або хотяби саме мінімальне це просто вийти з гри.Дальше як ви думаєте звідки я можу знати де і чим займаються працівники коли я збираю особобий склад на КОД 3 для подальших дій,щоб відбивати блок пост,чи я мав сидіти і чекати коли ви вийдете з АФК.Тим паче вам дозволено стояти в афк не більше ніж 5 хвилин,ви цей ліміт перевершили і вам можна було видати другу догану,але я вирішив видати тільки одну за неявку на КОД 3.Ви не перший день в СБУ і мали б знати що за неявку на КОД 3 видається автоматично догана.Ну і саме головне будь ласка навчіться писати скарги грамотно,і тоді коли ви дійсно нівчому не виноваті і получили покарання просто так.

Останнє редагування:

Євгеній11

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
Шановний Євгеній,ну давайте розберемось якщо вам вже так потрібно було відійти тоді по перше чому ви не попередили про це,або хотяби саме мінімальне це просто вийти з гри.Дальше як ви думаєте звідки я можу знати де і чим займаються працівники коли я збираю особобий склад на КОД 3 для подальших дій,щоб відбивати блок пост,чи я мав сидіти і чекати коли ви вийдете з АФК.Тим паче вам дозволено стояти в афк не більше ніж 5 хвилин,ви цей ліміт перевершили і вам можна було видати другу догану,але я вирішив видати тільки одну за неявку на КОД 3.Ви не перший день в СБУ і мали б знати що за неявку на КОД 3 видається автоматично догана.Ну і саме головне будь ласка навчіться писати скарги грамотно,і тоді коли ви дійсно нівчому не виноваті і получили покарання просто так.

Євгеній11

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
вам також потрібно повчитись грамотності! я не думав що я затримаюсь надовго!! в мене були причини я вам не зобов₴язаний розповідать чим я таким зайнятий був що не зміг з гри вийти.ви видали догану незаконно!!! якщо ти полковник це не означає що доганами можна розкидуватись на право і на ліво. потрібно було мене у грі дочикатись я би пояснив! а не на крису догани давати!

Євгеній11

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
і запам'ятай, догана видається не на крису, а а ти береш людину і повідомляєш за що догана і т.д і якщо є докази показуєш.я догану не збираюсь відпрацьовувати бо вона видана не справедливо!!

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Переношу тему у відповідний розділ

Очікуйте відповідь ГС ЗГС Держ.

Джезус Кривий

Легенда
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
21
вам також потрібно повчитись грамотності! я не думав що я затримаюсь надовго!! в мене були причини я вам не зобов₴язаний розповідать чим я таким зайнятий був що не зміг з гри вийти.ви видали догану незаконно!!! якщо ти полковник це не означає що доганами можна розкидуватись на право і на ліво. потрібно було мене у грі дочикатись я би пояснив! а не на крису догани давати!
В якому смислі в крису,я виконую свою роботу для чого мені вас чекати якщо я при перекличці вас не побачив на КОД 3 я маю повне право зразу видавати догану,тимбільше ви мене питали за що я вам догану я вам пояснив,доказів ви не просили тому так. Я не повинний вас очікувати в грі і вже після того видавати догану,це вже ваші проблеми шо ви пішли і затримались виноваті в цьому тільки ви

Джезус Кривий

Легенда
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
21
Закрипляючи це все я вам хочу нагадати статут Служби Безпеки України,а саме розділ 12

Розділ XІІ
ПРАВИЛА СНУ ТА МІСЦЯ ДЛЯ СНУ.

Категорично забороняється:

1.Спати в строю на побудові ( коді 3,код 4,код 5 ).
2.Спати на КПП.
3.Спати на території в будь якому місці яке не зазначене в статуті.
4.Якщо Вам потрібно відійти більше 5-хвилин Ви виходите (із гри).

Дозволяється:
Спати до 5 хвилин,але перед тим як вам потрібно відійти ви робите фото доказ тобто (скрін-шот) в якій годині Ви відійшли Полковник/Генерал може попросити докази нарахунок вашого сну

Євгеній11

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
В якому смислі в крису,я виконую свою роботу для чого мені вас чекати якщо я при перекличці вас не побачив на КОД 3 я маю повне право зразу видавати догану,тимбільше ви мене питали за що я вам догану я вам пояснив,доказів ви не просили тому так. Я не повинний вас очікувати в грі і вже після того видавати догану,це вже ваші проблеми шо ви пішли і затримались виноваті в цьому тільки

Євгеній11

Новий гравець
Реєстрування
5 Гру 2022
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
Закрипляючи це все я вам хочу нагадати статут Служби Безпеки України,а саме розділ 12

Розділ XІІ
ПРАВИЛА СНУ ТА МІСЦЯ ДЛЯ СНУ.

Категорично забороняється:

1.Спати в строю на побудові ( коді 3,код 4,код 5 ).
2.Спати на КПП.
3.Спати на території в будь якому місці яке не зазначене в статуті.
4.Якщо Вам потрібно відійти більше 5-хвилин Ви виходите (із гри).

Дозволяється:
Спати до 5 хвилин,але перед тим як вам потрібно відійти ви робите фото доказ тобто (скрін-шот) в якій годині Ви відійшли Полковник/Генерал може попросити докази нарахунок вашого сну

так не робиться

Денис Медвідь

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
1,205
Реакції
264
Бали
163
Вітаю!

Беру на розгляд!

Денис Медвідь

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
1,205
Реакції
264
Бали
163
Вітаю шановний гравець!

Забороняється стояти в AFK, за сімейними обставинами, ви могли попередити Лідера|Зама про те, що вам терміново потрібно відійти.

Покарання видано вірно

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі