Відмовлено Скарга на Роман Скакун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тімка Хуліган

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
Дана особа адміністратратор Роман Скакун не є компетентний тому що дав мені бан до якого я не відношусь.
Виписав "втіхаря" коли мене не було в онлайні не розібравшись ні вчому. Він це придоставив так що ніби я розпалюю міжнаціональної ворожнечі.
Коли я написав гравцю (скрін надам) що ти хуже орків я і близько не мав на увазі когось з інших країн чи даже навіть Російську Федерацію так як подумав пан адміністратор. Тому що є багато інших ігор (так як Игра Королей (ММО Стратегия)) там де є орки які грабують і нічим нікому не допомагають. Тепер в його компетентності всебічного розгляду та покарань даного адміністратора я сумніваюся. Після його бану я ніде не можу тепер займати високі посади. Шановні адміністратори будь ласка звяжіться зі мною мій діскорд Timka_huligan також Телеграм для подальшого закінчення цього конфлікту. Бо наразі ваш колега розпалює необдумано міжнаціональну ворожнечу і наклепи на інших гравців. Я розумію що час вже пройшов але аби я дізнався 29.11.2023 коли мене наказали я б це ще тоді оскаржував би. Тому шановні адміністратори для всебічного розгляду давайте звяжемось у discord
Мені не потрібно зняття цього бану з характеристики мені потрібно кар'єрний ріст який в мене забрали необдумано

Вкладення

• Screenshot_20231207_102928_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20231207_102928_WhatsApp.jpg
    581.9 Кб · Перегляди: 61
  • IMG-20231207-WA0000.jpg
    IMG-20231207-WA0000.jpg
    380.9 Кб · Перегляди: 59
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі