Розглянуто Скарга на Ростика Львівського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
13
Реакції
22
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лоліта Гремори [32377] Вікторія Вейд [15800]
2. Нікнейм порушника: Максимка Бизнес [39494] Ростик Львівський (адміністратор)
3. Суть скарги: я стояла розмовляла з Вікою Вейд, до нас підійшов Максимка Бизнес. Вікторія Вейд адекватно попросила Максимку Бизнес відійди від нас, бо ми розмовляли на особисту тему, не хотіли щоб він чув. На що Максимка Бизнес відповів Вікторії пошла на*уй. Ми не звернули уваги, і відійшли самі, щоб далі продовжити розмову з Вікторією Вейд. Максим Бизнес знову підійшов до нас і написав Вікторії шл*ха ***********************************, плачь. Далі, я звернула на це увагу і почала захищати ВІкторію Вейд, на що він почав ігнорувати. А ігнорувати почав, бо покликав адміністратора Ростика Львівського. Ростик, не бачив повної ситуації і видав мут тільки мені за образу гравців (80хв). До ростика задали питання, чому видали мут тільки мені, а Максиму Бизнесу ні, на що Ростик відповів Лоліта ображала Максима неадекватними висловлюваннями. Максим Бизнес почав робити вигляд і писати, що він не оскав Вікторію Вейд, і ми почали першими. Після цієї ситуації, Максим Бизнес сказав: Ростик мій друг.
4. Докази (скрішнот/відео):
1764511700794.png

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
265
Реакції
34
Бали
73
Вітаю
переглянувши ваші докази бачу на них що гравець і справді вас обізвав але в мене ситуація почалась з ваших образ в його сторону можливо я й і поспішив але все ж таки порушення на порушення теж карається. Також попрошу не перекручувати слова гравця цитую: Максим Бизнес сказав: Ростик мій друг. Це сказав не Максим Бизнес а навпаки ваш друг Хаггард Астрід.
Докази були надані ГА/ЗГА
Очікуєте відповідь

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Скаргу належним чином розглянуто. З адміністратором проведена бесіда, свої висновки він виклав вище.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі