Розглянуто Скарга на СБУ 177168

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Барінов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
235
Реакції
304
Бали
108
  1. Нікнейм гравця: 177168
  2. Особистий нікнейм: Михайло Барінов
  3. Суть скарги: (Чомусь з моєї сторони звук не записався) Затримали ні за що. Не мав ні розшуку, ні статті. Не викликали адвоката, що свідчить про те, що призумція невиновності для співробітників СБУ пустий звук. На моє прохання перейти в спецзв'язок та показати, що в них забагалась система, проігнорували. Я особисто нічого не порушував та не мав навіть штрафів. Time-cod 04:21 - Співробітник СБУ почав агритись та сказав (дослівно) "Гуляй Вася" Якщо Ви важаєте, що це адекватна поведінка співробітників СБУ то я просто в шоці. Time-cod 04:22 співробітник СБУ сказав (дослівно) "ДКВС 200". Згідно правил проєкту це приниження честь та гідності, а також приниження честі клана. ОСК. За такі дії людина повинна отримати бан. Вдячний за увагу.
  4. Докази (скріншот/відео): Докази тут
  5. Дата порушення: 04.01.2025

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
826
Реакції
528
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець 177168 отримує покарання у виді:
WARN - NonRP Держ.
2.4.Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі