Зачинено Скарга на СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

❤ Олівер_Компот ❤

Новий гравець
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
43
Реакції
2
Бали
8
1,Даня Компот
2,Алек Ливандовский
3,04,08,2022
4,Ми з друзями відихали їздили по місту і тут співробітники СБУ відкрили по нам вогонь без ніякої причини ми вернулися щоб вияснити в чому річ і чому по нас відкрили вогонь ми хотіли щоб вони нам пояснили вони взяли і посадили мене
5,Відеофіксація_Тик

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
ребят объясняю вам ситуацию - было сообщение о нападение на СБУ, со снайперки по нам палили с автосалона машины одного и того же цвета, плюс вы совершаете столько нападений каждый день (банды), что у некоторых сотрудников уже параноя. Для того что бы поговорить есть личные сообщение и не приезжать толпой.

Рома

Козак
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
3
Типу? Просто в конкретних людей включно з тобою починається течка при виді кольорових автівок, і за цими конкретними не зрозумівши що відбувається починає кутіж основна маса ваших колег. Затерта до дір ситуація.

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
Типу? Просто в конкретних людей включно з тобою починається течка при виді кольорових автівок, і за цими конкретними не зрозумівши що відбувається починає кутіж основна маса ваших колег. Затерта до дір ситуація.
во первых я по тебе не стрелял, во вторых наших сотрудников было 3-4 во время ситуации. Не надо себе ничё придумывать, меньше нападайте и занимайтесь вот такими темами, придумайте худ, тематику.

Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
62
Реакції
7
Бали
8
во первых я по тебе не стрелял, во вторых наших сотрудников было 3-4 во время ситуации. Не надо себе ничё придумывать, меньше нападайте и занимайтесь вот такими темами, придумайте худ, тематику.
На брехні довго не протримаєшся)

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
я конкретно не стрелял по человеку, который скинул видео.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Скину фрапс того, як вони просто катались пізніше.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
1:10 Починайте дивитись. Напад на СБУ, березеві автівки. Всіх ложимо, далі відкрито вогонь з авто і дуже часто бачимо фамілії компот( діточок які люблять приїхати дмити, вмерти, а потім писати скаргу. Почнемо з фамілій які були на ситуації.
Переглянути вкладення
Переглянути вкладення Переглянути вкладення Переглянути вкладення Переглянути вкладення
Також відмічу автівки
Переглянути вкладення
Все є на фрапсу знизу ці всі фотки, вирізав їх для удобства, тобто при нападі на сбу, нам дивитись як ти до нас їдеш, намагаючись спровокувати? Прошу дати бан за обман адміністрації, адже люди не вперший раз приїзжають та влаштовують дм, а потім всі вмирають або офф.
Саме відео - 1:10 і до кінця.
P.S якщо у компотів відео не йде, я поставив ограніченіє "не для дітей" .
Гарної гри на Ukrain GTA.

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Ситуацію повністю не видно, відео починається зі слів "Я хотів пришити СБУшника" і ОЗУ "Компот" стоїть біля будівлі СБУ з чого ми можемо зробити висновок, що це була спроба захоплення урядової будівлі злочинним групуванням як до цього було з військовою частиною ЗСУ. СБУ діяло в рамках закону, ліквідувавши злочинне групування, які намагалися захопити СБУ.
Відмовлено.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі