Відмовлено Скарга на Сергія Правду (ЗГС Держ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
25
Реакції
22
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Костя Бесклубий
2. Нікнейм адміністратора:Сергій Правда
3. Суть скарги:Вітаю Шановна Адміністрація я хочу поскаржитись на ЗГС Держа тому що даний адміністратор зняв мене з посади Заступника Лідера УЗ з отаким повідомлення "Костя Безклубий знятий за бездіяльність, на посаді заступника лідера УЗ." так тоді питання зі мною співпрацював колега на Імя Глеб Гринцевич людина яка взагалі нічого не робила не була присутня на ГРП ні одному а також коли виходив наказ і постанова від ВРУ людина не брала участі від слова взагалі де логіка зняти людину яка робила хоть щось на посаді заступника лідера УЗ і лишити людину яка взагалі нічого не робить.Шановний ЗГС Держ дайте відповідь на це питання
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Костя Безклубий знятий за бездіяльність, на посаді заступника лідера УЗ.Тільки так тому що в трудовій не пише
5. Дата порушення:10.05.2026

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Вітання, надам вам відповідь, як і надав у Discord'і під час розмови з Лідером та Слідкуючим Адміністратором на момент вашого зняття, вас було знято з посади за декількома факторами: недостатня ефективність на посаді заступника, ви самі чітко сказали, що для вас ваша робота - це "великий вклад", слабка комунікація з лідером, а також нагадаю вам за ваші "поїзденьки" на роботі далекобійника, замість виконання посадових обов’язків, що підтверджується звітами і балами за них. Саме по ньому були підстави для рішення.

Глеб Гринцевич на момент розгляду такої ж підстави для зняття не мав, тому рішення щодо нього не ухвалювалося, все залежить виключно у питанні часу, як він буде себе проявляти на посаді. Наявність або відсутність окремих дій у звітах сама по собі не дорівнює автоматичному звільненню - оцінюється загальна робота по фракції, дисципліна та системність виконання обов’язків.

Також врахуйте той момент, що у вашого колеги неактив.

Тому, фактично додати мені - нічого. Я повторив вам абсолютно все, що і казав в голосовому каналі.
Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі