Розглянуто Скарга на Тараса Ронського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
47
Бали
21
1.. Нік порушника Тарас Ронський
2. Особистий нік Мік Гранд
3. суть скарги мене багоюзив Віталя Гончар, при цьому тарас стояв с заду мене, та нічого йому не зробив просто по блату відпустив собі та пішов геть, це вже не перша скарга моя на нього бо Тарас дає багато блату!

А також хочу звернути УВАГУ для Старшого составу та ГА бо це вже беспреділ, мене Шульга відкидає за просто так можу Олег откати кинути, я все завжди під фрапсом, но якщо адміни хочуть войни з гравцями то я не маю через це не грати або сидіти у ДКВС по кд, якщо їм скучно, то зніми їх з посади та хай діти бавляться у пісочниці ну по факту, зі мною погодиться пів сервера за те шо я говорю, найбільш порушення від Тараса Ронського Данило Шульга АНАТІЄНКО Андрій, а далі більш менш все добре поки що, там далі всі працюють як треба без якоїсь корони на голові!

Прошу ГА звернути на це все велику увагу та щось почати з цим робити, гравці прохають вас о допомозі, виручайте))
4. докази

5. 16.01.2025

Артур Бакровський

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
93
Реакції
191
Бали
88
Пане Мік Гранд, не одноразово мав справу з вами, і не тільки я. І не дуже гарно чути як від вас летіли всякі фразочки " мені адміни блатять" , "Мені все п***" , "Ви зараз відлітаєте". Дуже багато провокацій від вас, в сторону як і адміністрації так і звичайних гравців + образ і принижень. Також можу надати доказ, де він захищаєтсья адміністратором , який якоби йому дозволив порушувати правила сервера, коли в той самий момент адміністратор навіть уявлення не мав за такого гравця.

(Докази де його якоби кришує шульга, хоча сам Шульга в перше чув про це)

І не раз чув за вас, як ви підрізаєте фрапси , шоб не показувати свої порушення.. А за людей які ви вказали вище "Тарас Ронський, Данило Шульга ,АНАТІЄНКО Андрій " Я думаю це цілком адекватна реакція адмінстрації на гравця, який дуже багато порушує та дозволяє собі багато лишнього відносно правил серверу. Отримуєте відповідні покарання.

Зі своєї сторони, адміністрація, попрошу вас шоб ви слідкували за всякими "блатами", бо коли закриваєш людину за порушення, а вона плаче всім кому можна, і її відпускають , це не дуже коректно)

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
47
Бали
21
Артур Бакровський я когда говорю я не упоминаю слово БЛАТ во первых во вторых у меня на вас такие же откаты, за то что ты откатил ссылку на докази там Шульга вкурсе за все а не Тарас, и за ту ситуацию меня Генерал выпуслил и *********************ал все по догане) я все что залеваю это только в ответ на их действия, и хочу что бы мне хоть 1 человек показал де я говорю шо меня кто то блатит, то что я много чем прекрываюсь за админов я не спорю так я живу правилом тут, а на все что я неадекватно высловлюю так на то есть свои причины и провакационные действия за которые что я что тот человек несет наказания

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,036
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор в цей час був в іншій програмі тим самим не бачив цього порушення, те що на задньому фоні використалась анімація поцілунку - через те що прийняли пропозицію, але повної ситуації на жаль не видно було.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі