Зачинено Скарга на Тім Олександровича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
49
Реакції
9
Бали
11
Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
Особистий нікнейм: Дімка Малиш
Суть скарги: даний адміністратор переглядав цю скаргу (нижче прикріплена) та як я рахую допустив помилку,а саме де що самий автор скарги призналася що стрім-снайпила гравця, не мене ,а мого друга аміра алієва у нього ішла пряма трансляція за тим вона дізналася що ми плануюмо робити та провокувала мене та мого друга та їздила за нами, нарахунок доказів вони є ,так як стрім є збережений прошу видати людині покарання так як це не перший раз що вона туле коли у мого друга стрім і цей раз вона призналася що за стрім-снайпила. Тобто як вона спалилися? А саме цим реченням:
ʼʼ Важливо, що другу він приїхав
"допомогти" через МГ інфу отриману з дс.ʼʼ Відки вона це знала? Бо знала що у нього стрім та провокувала нас!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дивний-водій.307518/ Дата походження:17.07.25

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
Який ще стрім-снайп, я за його "творчістю" не слідкую. Приїхав твій "друг" який ображав мене на лікарні і сам сказав, що ви будете впрягатись. Про дс я припустила, бо коли мене вбили на МОЗі Алієв сам сказав, що приїдуть його друзі і я буду падать. Де тут стрімснайп?) Ви самі все розказали)

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
Особистий нікнейм: Дімка Малиш
Суть скарги: даний адміністратор переглядав цю скаргу (нижче прикріплена) та як я рахую допустив помилку,а саме де що самий автор скарги призналася що стрім-снайпила гравця, не мене ,а мого друга аміра алієва у нього ішла пряма трансляція за тим вона дізналася що ми плануюмо робити та провокувала мене та мого друга та їздила за нами, нарахунок доказів вони є ,так як стрім є збережений прошу видати людині покарання так як це не перший раз що вона туле коли у мого друга стрім і цей раз вона призналася що за стрім-снайпила. Тобто як вона спалилися? А саме цим реченням:
ʼʼ Важливо, що другу він приїхав
"допомогти" через МГ інфу отриману з дс.ʼʼ Відки вона це знала? Бо знала що у нього стрім та провокувала нас!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дивний-водій.307518/ Дата походження:17.07.25
Подай на мене скаргу де я провокувала тебе, чи твого друга. Ти приїхав до МОЗ, за що твій друг який був провокатором ображав мене отримав мут від Арсенія Пєшера. Ви самі до мене призжали 2 раза, звідки знали де я? Ти мене провокував та погрожував, що кинеш війну і тд. Свідком є люди з нашого клану, коли я стою мовчки а ти і твій соклан провокували і ображали. Не треба обманювати, за це є окреме покарання. А реальні докази порушень - будь ласка прикріпляй у скаргах. Бо виглядає як наклеп. P.S. Не треба бути геніями, щоб додуматись, що ви спілкуєтесь через дс, юо якщо ти знаєш де я, а там був Алієв, і якщо ти потім катався за мною, бо мимо пробіг цей "блогер" то 2+2 дуже легко скласти. Ну для вас може дійсно складно, і треба для цього лише стрімснайпити))

Останнє редагування:

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
250
Реакції
202
Бали
63
Я від себе скажу одне -війна війною, але на ЗЗ немона так робити,тимпаче вони ток на союз подали сьогодні),допомагати я казав в дісі свойому клану- а те що у них сталося тільки із-за провокації дівчинки і глави її який приїхав на мотоциклі а також друг с клана її),далі стрім-снайп це та штука яку Віктор Пінчук а також Олександра Павлюк ,давно подивляються не підписавшися ,бо я сам колись, ще як дружили зними ,їх запрошував в гості на стрім -тому вони і по стріму вислідковують)!,,якщо я не прав переглядайте усі стріми і побачите ,з якою швидкістю вони появляються в тих чи інших місцях,дом болька цр рибалка)))

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
Я від себе скажу одне -війна війною, але на ЗЗ немона так робити,тимпаче вони ток на союз подали сьогодні),допомагати я казав в дісі свойому клану- а те що у них сталося тільки із-за провокації дівчинки і глави її який приїхав на мотоциклі а також друг с клана її),далі стрім-снайп це та штука яку Віктор Пінчук а також Олександра Павлюк ,давно подивляються не підписавшися ,бо я сам колись, ще як дружили зними ,їх запрошував в гості на стрім -тому вони і по стріму вислідковують)!,,якщо я не прав переглядайте усі стріми і побачите ,з якою швидкістю вони появляються в тих чи інших місцях,дом болька цр рибалка)))
Я з тобою взагалі не спілкувалась ніколи. Ти мені ніколи свій канал не казав, нащо брехати? За зз смішно від тебе чути, бо від мене ФД, а від тебе ДМ без КД. Від Пінчука ти отримав, бо його згадував негативно. Мене постійно ображаєш, докази є, Пінчук просто не байдужа людина. Ти за свої слова відповідати не хочеш, лише шукаєш рівних собі. Якби був стрім-снайп якийсь, ти б падав постійно, а якщо тебе 2-3 рази тулять коли зустрічають,це лише провина твоя і того що ти за словами не слідкуєш

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
250
Реакції
202
Бали
63
ну да - а все почалося з Пінчука як я зарегестрував аакаунт ,а с тобою почалося с атаки постійної на фуру ))так що не мели ерунди))Блін а жили мирно дружили*(

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
ну да - а все почалося з Пінчука як я зарегестрував аакаунт ,а с тобою почалося с атаки постійної на фуру ))так що не мели ерунди))Блін а жили мирно дружили*(
До чого тут Пінчук, взагалі? Ти мене тулив, ще до того як Пінчук про тебе дізнався. А потім ти на нього став "бочку катити", взагалі в тебе конфліктів багато. На фуру почалась атака, бо коли я їду, а ти мене підрізаєш 3 раза то це таран, маю право знести тобі колеса. Я ніколи не те що з тобою не дружила, я навіть не спілкувалась з тобою. Ти взагалі, можливо, для мене незнайомець написано. Таких "друзів" мені не треба. Тулиш людей з мого клану без причини, а потім скаржишся що отримуєш війну і тебе "стрім-снайплять" ну логічно ж можна якось чинити?)

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
Алієв, ти брехло. Значить по перше, про твій канал я дізнався нещодавно і не ти мені про нього розповідав, мені про нього сказали знайомі. Моменти, коли ми з тобою зустрічались це була чиста випадковість. По - друге, ми з тобою друзями не були, а знайомими і ти ніколи мене не запрошував до себе на стрім в гості. Якщо маєш докази де я тебе стрімснайпив - надавай, якщо ні - не базікай херню, і не чини наклепу

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
250
Реакції
202
Бали
63
фу кароче ... далі буду нереагувати на вас обох-ви кислотні черезчур.Причина війна ,а до цього вас не тулили теж-тимпаче я цеховік всі знають),і да тепер дружби не буде з такими ,принцеп дітки самі посіяли-самі і пожнете те що насіяли)

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
фу кароче ... далі буду нереагувати на вас обох-ви кислотні черезчур.Причина війна ,а до цього вас не тулили теж-тимпаче я цеховік всі знають),і да тепер дружби не буде з такими ,принцеп дітки самі посіяли-самі і пожнете те що насіяли)
Ну і не реагуй. Що тобі казати, як в тебе доказів немає і всі слова - це вітер. Кислотний ти як раз. А те що ти "цеховик" то не дає тобі право ображати і тулити людей без причини. Ти перший почав - тому не дивуйся. Смішно, що пишеш, що такий ти "мирний" а сам клан маєш 3 дня і вже 10 війн. Явно тому що гарний цеховик🤭

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! Покарання гравцеві 79862 видано вірно , оскільки на відео відно чітко, як гравець навмисно наїхав на гравця 38245 і ще після чого підбіг і втрутився в рп сітуацію сказав "а яй яй за дм". Тому гравець отримав покарання згідно загальних правил UG, а саме:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. у вигляді муту
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 40 хвилин.
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 35 хвилин
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 25 хвилин.

Остаточну відповідь очікуйте від ГА та ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі