Відмовлено Скарга на Тім Олександрович Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Merfi Noks

Шановний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
126
Реакції
43
Бали
33
1.Тім Одександрович
2. 32111
3. Було видано покарання гравцю 48537 Warn, але чи адміністратор не побачив чи спеціально не видав покарання гравцю 90092 за DM in GZ так як продуктовий магазин є зеленою зоною що прописано в правилах гри.
Також гравцю 48537 невірно видано покарання так як згідно цьому пункту
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Як ми бачимо є виняток що дозволено забігти в інтерʼєр (виділено червоним) і на відео видно, що гравець 90092 першим відкрив вогонь.
Прошу провести даному адміністратору бесіду з навичок та знань правил UGTA
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Уход-в-інтерєр.297399/#post-1207090

Останнє редагування модератором:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець , ви для мене всі однакові і я всіх вас поважаю! Ні якого блату у мене з гравцями не має і не може бути, я нейтрален для всіх! А тепер стосовно скарги про яку ви написали на мене та те що зробив гравець. Гравец вийшов з інтер'єру йому дали змогу вийти і відійти від входу. Гравець в цей час міг прийняти бій, відбитись, вмерти або втікти далі за будівлю але це він не зробив втік обратно в інтер'єр, тому він отримав покарання стосовно загальних правил 6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн.

Приємної вам гри! Будь ласка очікуйте остаточну відповідь від ГА або ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю

Скарга від 3 обличчя, також адміністратор надав відповідь щодо покарання гравцю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі