Розглянуто Скарга на Хунту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
8
Бали
6
Ваш нікнейм: Анна Дарк
Нікнейм гравця: Дарк Ангел, Александр Корниенко, Олег Кучинський і ще декілька людей з клану Хунта
Дата порушення: 04.09.2022
Опишіть ситуацію: Я приїхала на бу продати машину, одразу приїхали ці гравці, окружили мене, щоб я не вийшла, і почали бити, наїжати машиною та писати не прийнятні слова у мою адресу.
Скріншот/відео від свого обличчя:

Стефан Чінанович

Новий гравець
Реєстрування
2 Вер 2022
Дописи
41
Реакції
4
Бали
8
Нікнейм гравця: Дарк Ангел, Александр Корниенко, Олег Кучинський і ще декілька людей з клану Хунта
Опишіть ситуацію: Я приїхала на бу продати машину, одразу приїхали ці гравці, окружили мене, щоб я не вийшла, і почали бити, наїжати машиною та писати не прийнятні слова у мою адресу.
Ти не приїхала на бу, ти там сховалася, а тепер жалобу написала треба було прийняти бій

Богдан Порубаний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
81
Реакції
70
Бали
21
хмм , интересно где тут нарушение? мы тебя встретили еще около бу , но ты свалила в зз , после чего мы тебя там не трогали , если бы мы тебя убили то да а так лично не вижу нарушений

Реєстрування
16 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
8
Бали
6
хмм , интересно где тут нарушение? мы тебя встретили еще около бу , но ты свалила в зз , после чего мы тебя там не трогали , если бы мы тебя убили то да а так лично не вижу нарушений
Ви мене там били, та ще й машиною наїхали і писати та говорили я думаю всім чутно та видно

Aritesuki Kenzo

KenzoFamQ
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
10
Реакції
11
Бали
3
на тебе ніхто не наїжав , скажи тайм код коли наїхали подивлюсь
Чтобы понять, что вы лишенные чести помойники, не обязательно смотреть видео. Собрали пару машин бомжей, понагоняли себе, что вы что-то из себя представляете и пытаетесь догнать одну девочку, которая едет на бу. Это смешно и абсурдно, что ты пытаешься еще и оправдать действия своего клана нищеты.

Марасік

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
122
Реакції
34
Бали
28
Чтобы понять, что вы лишенные чести помойники, не обязательно смотреть видео. Собрали пару машин бомжей, понагоняли себе, что вы что-то из себя представляете и пытаетесь догнать одну девочку, которая едет на бу. Это смешно и абсурдно, что ты пытаешься еще и оправдать действия своего клана нищеты.
ЇЇААХХАХАХА, ваши на запорах ездят

Акіра Стоун

Заступник МОЗ| Північна Україна
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
200
Реакції
34
Бали
31
Шановний гравець,розглянувши вашу скаргу,я прийшов до висновку що:
Олег Кучинський -(КПЗ 400хв) по правилу
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.
Гравець на не навмисно на вас на їхав. Вас викинули із машини,після чого ви потрапили під колеса.
Саша Клокол-(КПЗ 150хв) по правилу
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. (примітка 3)
Стефан Чінанович- МУТ (30хв) по правилу
6.8 - Образа,кривда гравців.
РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі