Розглянуто Скарга на Яна Карпенка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мігель Діас

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
66
Реакції
90
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Ян Карпенко
  2. Особистий нікнейм: Мігель Діас
  3. Суть скарги: в Цій скарзі не вірне рішення, бо за масове порушення правил дають ВАРН згідно з правил держ. Організацій 2.40
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В цій темі (клікабельно)
  5. Дата походження: 09.04.2025

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,320
Реакції
555
Бали
253
Вітаю!

Я видав гравцю покарання у вигляді двох пунктів, тому що вважав що інших або не було, або я видав їх у вигляді правил серверу.
Гравець вже отримав своє покарання та я не вважаю що за порушення двох пунктів потрібно видавати масові порушення.
Також гравець вже не знаходиться у організації, тому навіть якщо б були масові порушення йому б WARN нічого не змінив би.

Гарної гри.

Мігель Діас

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
66
Реакції
90
Бали
23
Вітаю!

Я видав гравцю покарання у вигляді двох пунктів, тому що вважав що інших або не було, або я видав їх у вигляді правил серверу.
Гравець вже отримав своє покарання та я не вважаю що за порушення двох пунктів потрібно видавати масові порушення.
Також гравець вже не знаходиться у організації, тому навіть якщо б були масові порушення йому б WARN нічого не змінив би.

Гарної гри.
Вітаю, в даній скарзі описані всі порушення, але якщо для вас норма порушити 7 пунктів правил, то не бачу сенсу надалі з вами спілкуватись на дану тему та будемо очікувати відповіді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі