Розглянуто Скарга на Ярослава (Для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
  2. Особистий нікнейм: Лоренц Квенті
  3. Суть скарги: Одного разу мене хотів взяти на довіру лідер Збройних Сил на посаду Підполковника [10] та відправив Ярославу на логування. Потім він отримав відповідь, що мені відмовлено через критичні порушення на Ukraine GTA. Після цього я подав на нього скаргу.Тиць там, де він написав: «Давайте підемо у войс для вирішення питання». Ми з ним побалакали та прийшли до компромісу — він повертає мені довіру. Я запитав, чи можливо мені у 13 років стати заступником лідера. Він сказав, що якщо я відстою на посаді Підполковника ЗСУ, то почне робити виключення для 13-річних, подивиться, як я працюю, і якщо все буде добре — дасть добро на Заступника Лідера.Мій строк пройшов, грубих порушень не було, тобто дорога мені повинна бути відкрита. Та ось — я подаю на посаду Заступника Лідера МОЗ, а мені бамс! — і відмова через маленький вік ось сама суть цього звернення: чому ГС Держ не стримує свої обіцянки? Також хочу попросити, щоб ви дали мені шанс — я справді нормальна та адекватна людина!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 07.11.2025

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
Також хочу додати те що не так давно мене хотів взяти по довірці лідер ЗМІ але сказали що замалий вік та настигає ще одне запитання. Відколи на довіру є обмеження по віку раніше якщо довіра то можно було хоч людину 10 років взяти а тепер так

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю, на жаль ви щось переплутали максимальне виключення яке я даю по віку це до 14 років але людина повинна повинна доказати своєю роботою , що вона заслуговує такі виключення. Також хочу нагадати, що за правилами вказані вікові рамки це: 17 і 16 як виключення.

Стосовно системи «по довірі» то правила залишаються дійсними. Останнє слово у схваленні кандидата по довірі на будь-яку посаду за ГС/ЗГС держ.

Очікую відповіді ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі